(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikaisia siivoojia aamuun
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.7.2018

Oletko sinä uusin tulokkaamme ISS:n siivouspalveluissa? Hihat heilumaan hyvässä hengessä!

Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” –palveluasenne.


Etsimme nyt reippaalla ja joustavalla asenteella varustettuja SIIVOOJIA Lohjalle.


Haemme siivoojia pääasiassa aamuvuoroihin, vakituisiin ja osa-aikaisiin työsuhteisiin. Työtä on tarjolla n. 20-35h viikossa ja työt sijoittuvat tehtäväksi pääsääntöisesti arki- ja lauantai aamuille. Iltavuorot ovat myös mahdollisia ja työaika sijoittuukin klo 6-20 välille.


Toivomme, että olet suorittanut siivousalan perustutkinnon ja sinulla on työkokemusta alan tehtävistä jo useammalta vuodelta. Työssäsi tarvitset myös hyvää peruskuntoa, aurinkoista palveluasennetta, sekä hyvää suomen ja englannin kielen taitoa. Tulet tarvitsemaan myös B-ajokorttia, sekä oman auton käyttömahdollisuutta.

ISS:llä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi ja kouluttautua siivousalan ammattilaiseksi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua. Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 26.8.2019.


 


ISS Palvelut on yksi Suomen suurimmista työnantajista. Työntekijöillämme on päivittäin yli 200 000 asiakaskohtaamista, jotka he hoitavat aidolla palveluasenteella, "Service with a Human Touch". Koko toimintamme pohjana on vahva työturvallisuusasenne. Meille on tärkeää, että jokainen työntekijämme pääsee terveenä kotiin joka ikinen päivä.- ISS on savuton työpaikka -