(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikaisia sesonkityöntekijöitä eri osastoille
Bauhaus

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.3.2020

Haemme nyt Espoon tavarataloomme

 OSA-AIKAISIA SESONKITYÖNTEKIJÖITÄ ERI OSASTOILLE.

Työsuhteen kesto ja keskimääräinen viikkotyöaika sovitaan erikseen tehtävään valittavien henkilöiden kanssa. Useimmilla osastoillamme käytetään trukkeja, joten tehtävään voimme valita vain 18 vuotta täyttäneitä henkilöitä. Työn aloitus HETI / mahdollisimman pian huhtikuun alkupuolella.

Tavaratalojemme valikoimasta löytyy yli 120 000 tuotetta kodin rakentamiseen, remontointiin, sisustamiseen ja puutarhaan. Sisustusosaston tuotevalikoimaan kuuluvat mm. maalit, tapetit, matot, valaisimet ja sähkötarvikkeet, puutarhaosaston valikoimaan mm. puutarhakoneet ja -työkalut, grillit, pihakalusteet, mullat, lannoitteet ja kasvit, työväline- / pienrautaosaston valikoimaan mm. sähkö- ja käsityökalut, kiinnikkeet, konetarvikkeet, venetarvikkeet ja turvallisuustuotteet, LVI-/ Kylpymaailmaosaston valikoimaan mm. LVI-tuotteet, kylpyhuonetarvikkeet ja -kalusteet, laatat, hanat, suihkut ja keittiökalusteet sekä puu- ja rakennustarvikeosaston valikoimaan mm. puutavara, kiinnitysaineet, lattiapäällysteet, listat ja paneelit, ovet ja ikkunat ja eristeet.

Laajan valikoiman ja edullisten hintojen lisäksi on erittäin tärkeää, että asiakas saa BAUHAUSista asiantuntevaa ja ystävällistä palvelua. Positiivisen asiakaskokemuksen tuottaminen onkin myyjän työn tärkeimpiä tehtäviä. Ensisijaisesti haemme asiakaslähtöisesti ajattelevia ja toimivia henkilöitä, joilla on asenne kohdallaan.  Lisäksi tässä työssä tarvitaan hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, sekä halua oppia uusia asioita päivittäin. Ja jos vielä näiden lisäksi meillä myytävät tuotteet ovat sinulle tuttuja joko aikaisemman työsi, koulutuksesi tai vaikkapa harrastuksesi kautta, siitä voi olla hyötyä. Samoin siitä, jos sinulla on jo kokemusta myynti- tai asiakaspalvelutehtävistä. Trukin ajotaito on plussaa. Kaikilta työntekijöiltämme edellytämme valmiutta työskennellä kaupan aukioloaikojen mukaisesti.

Tarjoamme työpaikan vakavaraisessa, kasvavassa kaupan alan yrityksessä, sekä mielenkiintoista ja vaihtelevaa työtä mukavassa työyhteisössä!

Jätä hakemus HETI / viimeistään 3.4.