(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikaisia sekä kokoaikaisia siivoojia Poriin
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2020

Me ISS:llä varmistamme siivouspalvelun laatutason, tehokkaan aikataulun, viihtyisyyden ja luotettavan palvelun tuoman turvallisuuden.

Etsimme nyt reippaita ja oma-toimisia OSA-AIKAISIA SEKÄ KOKOAIKAISIA SIIVOOJIA päivä- ja iltavuoroihin asiakaskohteisiimme Poriin.

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” –palveluasenne.

Siivoojan tehtävässä vastaat asiakaskohteidemme ylläpitosiivouksesta myymälä- ja oppilaitoskohteissa. Työaika sijoittuu sekä arkipäiville että viikonlopuille klo 14-01 välille. Osa-aikaisessa työssä työtunteja kertyy 4 tuntia päivässä ja noin 20 tuntia viikossa. Kokoaikaisessa työtunteja on 7,5 tuntia päivässä ja 37,5 tuntia viikossa. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva. Työtehtävä alkaa mahdollisimman pian.

Toivomme sinulta vähintään vuoden kokemusta siivoustehtävistä tai alan koulutusta. Arvostamme hakijoilta oma-aloitteisuutta ja työtä pelkäämätöntä asennetta. Työssäsi tarvitset lisäksi hyvää peruskuntoa sekä suomen ja englannin kielen taitoa.

Me ISS palveluilla tarjoamme sinulle ison kansainvälisen yrityksen varmuuden työnantajana. Meillä saat mahdollisuuden kouluttautua eteenpäin urallasi ja tuemme sinua urasi jokaisessa vaiheessa.

Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 28.1.2020 ja tehtävä alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -