(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikaisia ruotsia puhuvia tehdasoppaita Äänekoskelle
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.4.2018
Etsimme nyt Metsä Groupin Äänekosken tehdasalueelle kesällä 2018 aukeavaan uuteen Pro Nemus -vierailukeskukseen aurinkoisia ja asiakaspalveluhenkisiä TEHDASOPPAITA vakituisiin työsuhteisiin. Uusi vierailukeskus tarjoaa vierailleen läpileikkauksen Metsä Groupista elämyksellisellä ja mieleenpainuvalla tavalla. Se tuo suomalaisen metsän sekä metsäteollisuuden konkreettisesti lähelle vierasta muun muassa virtuaalisten tehdaskierrosten, erilaisten simulaattoreiden ja installaatioiden sekä havainnollistavien ja mielenkiintoisten kokemuspisteiden avulla.

Haemme osa-aikaisia työntekijöitä työskentelemään joustavasti vierailukeskuksen sesonkien kysynnän mukaan. Työ sopii erinomaisesti esimerkiksi opintojen oheen. Työ alkaa ISS Palveluiden sekä Metsä Groupin koulutuksilla ja perehdytyksellä toukokuussa tai sopimuksen mukaan kesällä.

Vastaat työssäsi kokonaisvaltaisesti Metsä Groupin vierailijoiden kokemuksen sujuvuudesta ja viihtyisyydestä. Olet työssäsi ensimmäinen kontakti vierailijoihin, ja toiminnallasi tuotat asiakaskokemusta, joka saa asiakkaan tuntemaan itsensä erityiseksi ja tärkeäksi. Käytännössä tämä tarkoittaa esimerkiksi vierailuiden ja tilaisuuksien valmistelua, vieraiden vastaanottamista sekä opastettujen kierroksien vetämistä Työaika sijoittuu pääosin arkeen kello 07:30-17:00 välille, mutta poikkeustapauksissa työtä voi olla myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Sinulta löytyy mahdollisesti jo kokemusta asiakaspalvelusta tai vastaavanlaisesta opastyöskentelystä. Tärkeintä on kuitenkin oikeanlainen asenne ja aito halu palvella ja tuottaa elämyksiä keskuksen vieraille. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja pystyt pitämään samanaikaisesti useita lankoja käsissäsi. Teet työtäsi oma-aloitteisella asenteella ja kykenet oppimaan uusia asioita nopeallakin aikataululla. Keskuksessa käy vieraita useista maista, joten asiakaspalvelu ja opastaminen luonnistuvat sinulta suomen lisäksi myös englanniksi ja erityisesti ruotsiksi. Muu kielitaito ja kokemus metsäteollisuuden alalta katsotaan tehtävässä eduksi, mutta kattavien koulutustemme ansiosta tämä ei ole pakollista. Hakuaika päättyy 23.4., mutta haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana. Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Selma Vidgren (p. 040 8200533).

Tarjoamme tärkeän ja näkyvän roolin Metsä Groupin vierailukeskuksessa. Tule mukaan rakentamaan asiakaskokemusta, joka poikkeaa totutusta!

Lisätietoja Metsä Groupista löydät osoitteesta metsagroup.com.

ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2016 liikevaihtomme oli 487 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -