(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikaisia prosessipuhdistajia Forssaan
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.10.2020

Kaipaatko aktiivista työtä, jossa saa takuuvarmasti päivän askeleet täyteen? Miksi et tulisi meille tienaamaan?

 

Etsimme tarvittaessa töihin kutsutttavia työntekijöitä vakituiseen työsuhteeseen

 

SIIVOOJIA JA PROSESSIPUHDISTAJIA Forssan alueelle!

 

Työ on elintarviketehtaan tuotantotilojen puhdistusta, sisältäen esimerkiksi tuotantotilojen, linjastojen sekä erilaisten koneiden ja välineiden matalapainepesua, myöskin työhön kuuluu tehtaan toimisto- ja sosiaalitilojen siivousta. Töitä on tarjolla niin aamu-, ilta- kuin yövuorossakin, joten kerrothan hakemuksessasi milloin sinä haluaisit työskennellä! Töitä on tarjolla noin 0-30 tuntia viikossa pääsääntöisesti arkisin, mutta satunnaisesti saatamme kaivata tekijää lauantaivuoroon.

 

Edellytämme täysi-ikäisyyttä, huolellisuutta, vastuuntuntoista työskentelyotetta sekä työn fyysisyyden vuoksi hyvää peruskuntoa. Aikaisempi työkokemus vastaavista tehtävistä elintarvikealalla on plussaa, mutta halu oppia on se mitä arvostamme eniten. Hygieniapassi ja työturvallisuuskortti ovat tehtävissä eduksi.

 

Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja luotsaamme uralla eteenpäin omien tavoitteidesi puitteissa. Ala vie helposti mennessään, jos on kiinnostusta edetä vaativampiin tehtäviin!

 

Lisätietoja rekrytointiprosessista saat sähköpostitse: rekry(at)lassila-tikanoja.fi tai palveluesimiehiltä Suvi Nuutinen 0505674829 ja Mikko Vuorentausta 0503857055.