Osa-aikaisia perussiivoojia
Lassila & Tikanoja Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 20.7.2021

Kiinnostaako liikkuva työ, jossa päivät ovat monipuoliset ja työsi tulos merkityksellistä? Meitä on jo lähes 8000 ja me kaikki teemme töitä kiertotalouden ja paremman huomisen eteen. Liity siis sinäkin remmiin mukaan ja tule meille tekemään siivoustyötä! Etsimme

 

PERUSSIIVOOJIA SEINÄJOELLE, ETELÄ-POHJANMAALLE

 

Työ sisältää peruspesuja sekä päivittäistä ylläpitosiivousta vaihtelevissa kohteissamme Seinäjoella sekä laajemmin Etelä-Pohjanmaan alueella. Perussiivoojan tehtäviin kuuluu esimerkiksi erilaisten tilojen perusteellisia pesuja ja vahauksia, suursiivousta ja ikkunanpesua.  Työkohteet vaihtelevat, joten myös työvuorot suunnitellaan aina sen hetkisten kohteiden mukaisesti. Työaika on siis vaihteleva eli ilta- sekä viikonlopputyöt ovat mahdollisia. Tarjoamme työtunteja viikossa noin 20, mutta omalla aktiivisuudellasi ja joustavuudellasi voit vaikuttaa tähän – suunta on siis ylöspäin! 

 

Toivomme työntekijöiltämme ennen kaikkea luotettavuutta, joustavuutta ja valmiuksia toimia itseohjautuvasti. Koska työkohteet vaihtelevat, toivoisimme sinulta löytyvän jo taustaa siivousalalta. Ratkaisevat tekijät näissä hommissa ovat kuitenkin asenne ja motivaatio! Suomen kielen osaamista vaaditaan asiakaspalvelutilanteiden vuoksi siten, että tulee toimeen ja kykenee keskusteluun suomen kielellä. B-ajokortti ja auton käyttömahdollisuus on ehdottomasti plussaa kohteiden välillä liikkumiseen.

 

Saat meiltä:

  • Työhösi hyvän perehdytyksen ja halutessasi tuemme sinun oman koulutus- ja urapolkusi rakentamista talon sisällä
  • Esimiehesi pitää sinusta huolen sekä tukee päivittäisessä tekemisessä
  • Hyvät ja asianmukaiset työvälineet
  • Ison talon henkilöstöetuuksia mm. terveys- ja kulttuuripalveluista ja henkilökuntakerhojen järjestämistä tapahtumista

 

Mikäli sinulla herää kysymyksiä tähän työhön tai rekrytointiin liittyen, voit lähettää viestiä osoitteeseen rekry@lassila-tikanoja.fi. Muista lisätä viestiisi työilmoituksen viisinumeroinen tunnus, jonka löydät sivun yläreunasta otsikon vierestä. Huomioithan, ettemme ota hakemuksia vastaan sähköpostin kautta.  

 

 

Millaista siivoustyö on L&T:llä? Katso oheisesta linkistä:

https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat/lt-tyonantajana/siivoustyo

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot