(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikaisia palveluneuvojia Elisan tiimiin Joensuuhun
Barona Joensuu

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.12.2020

Oletko positiivinen persoona ja tavoitteellinen työskentely motivoi sinua? Löytyykö sinusta ratkaisukeskeisyyttä, myyntihenkisyyttä ja halua kehittyä modernin asiakaspalvelun ammattilaiseksi? Sopiiko elämäntilanteeseesi, että työskentelisit vähintään 20 h/vko, tilanteen mukaan enemmänkin?

Mikäli tunnistit itsesi, saatat olla etsimämme henkilö Baronan asiakaspalvelukeskukseen Elisan henkilöasiakaspalvelutiimiin. Haemme nyt palveluneuvojia vakituisiin työsuhteisiin, joten jos etsit töitä esimerkiksi opiskelujen ohessa, niin jatkathan lukemista. Työt alkavat helmikuun alkupuolella.

Työpaikka sijaitsee Joensuun Tiedepuistolla Baronan asiakaspalvelukeskuksessa, jossa työskentelee noin 150 baronalaista monikanavaisen asiakaspalvelun ammattilaista. Elisan henkilöasiakaspalvelutiimimme hoitaa asiakaskontakteja pääasiassa puhelimitse. Asiakas soittaa meille ja tehtävänäsi on ratkaista asiakkaan asiointisyy laadukkaasti ja kokonaisvaltaisesti. Puhelun aikana kartoitat asiakkaan tarpeet ja tarjoat juuri hänelle sopivimmat tuotteet ja palvelut.

Työaika ja palkkaus

Tehtävä alkaa 22.2.2021 ja työaikasi on 20-37,5 h/vko. Työvuorot jakautuvat viidelle työpäivälle maanantaista perjantaihin, klo 8-18 aikavälille. Jos olet esimerkiksi opiskelija, älä jätä hakemusta tekemättä, sillä saamme sovitettua työtuntisi opintoaikataulujesi mukaisesti.

Työstä maksamme ICT-alan työehtosopimuksen mukaista kiinteää tuntipalkkaa, jonka lisäksi sinulla on mahdollisuus tienata kannustinpalkkioita asetettujen tavoitteiden ylittämisestä.

Menestyt työssä mikäli:

Olet motivoitunut oppimaan jatkuvasti uutta ja sinua innostaa ihmisläheinen ongelmanratkaisu. Meille ratkaisevinta on, että olet asiakaslähtöinen ja tavoitteellinen. Tehtävänäsi on palvella asiakasta kokonaisvaltaisesti, joten myyntihenkisyys on onnistumisen kannalta tärkeää. Työpäiväsi aikana pääset hakemaan tietoa monista eri järjestelmistä, joten näppärä järjestelmäosaaminen on tässä työssä eduksi. Aiempi kokemus ei kuitenkaan ole välttämätöntä, sillä tehtävään koulutetaan ja saat kaiken tarvitsemasi tuen tiimikavereiltasi ja koko toimistoltamme.

Baronalle Joensuuhun työllistyessäsi saat loistavan työyhteisön ympärillesi. Tämän lisäksi saat mahdollisuuden työskennellä modernissa asiakaspalvelussa valmentavien esimiesten sekä tiimisi tukemana. Lisäksi järjestämme yhteistä vapaa-ajan toimintaa ja pidämme osaamisestasi huolta säännöllisten koulutusten kautta.

Jätähän hakemuksesi pian!

Kiinnostuitko? Jätäthän siis hakemuksesi pikaisesti, sillä kutsumme hakijoita haastatteluun jo hakuaikana! Ensimmäinen haastattelukierros tapahtuu lyhyellä videohaastattelulla, joten seuraathan sähköpostiasi aktiivisesti.

Huomioithan, että tehtävän luonteen vuoksi valituilta henkilöiltä tarkastetaan luottotiedot ja tehdään luotettavuuden arviointi.

Heräsikö Sinulle kysymyksiä ja haluat tietää tehtävästä lisää? Ota yhteyttä, niin jutellaan! Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 12-16 Mika Laakkonen puhelimitse numerosta 044 9528861 tai sähköpostitse mika.laakkonen@barona.fi. Lisäksi voit tutustua Joensuun palvelukeskukseen täältä!