(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikaisia palveluneuvojia Elisan tiimiin Joensuuhun
Barona Joensuu

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.8.2019

Oletko positiivinen persoona, jota motivoi tavoitteellinen työskentely? Löytyykö sinusta ratkaisukeskeisyyttä, myyntihenkisyyttä ja haluat kehittyä modernin asiakaspalvelun ammattilaiseksi? Sopisiko elämäntilanteeseesi, että tekisit töitä 20 h/vko??

Mikäli tunnistit itsesi, voisit olla etsimämme henkilö Baronan asiakaspalvelukeskukseen Elisan henkilöasiakaspalvelutiimiin osa-aikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen. Haemme nyt useita työntekijöitä 23.9. alkavaan ryhmään, joten jatka toki lukemista!

Työpaikka sijaitsee Joensuun Tiedepuistolla Baronan asiakaspalvelukeskuksessa, jossa työskentelee monikanavaisessa asiakaspalvelussa noin 150 baronalaista ammattilaista. Valinnan osuessa kohdallesi työllistyt Elisan henkilöasiakaspalvelutiimiimme, joka hoitaa asiakaskontakteja pääasiassa puhelimitse. Vastaat asiakkaiden puheluihin ja tehtävänäsi on ratkaista asiakkaan akuutti asia laadukkaasti ja kokonaisvaltaisesti. Samalla kartoitat asiakkaan tarpeet ja osaat tarjota juuri hänelle sopivimmat tuotteet ja palvelut.

Sinut toivottaa lämpimästi tervetulleeksi tiiviiksi hitsautunut tiimimme, jossa on aidosti yhdessä tekemisen meininki. Tiimissämme työskentelee kaiken ikäisiä, monenlaisilla taustoilla olevia tekijöitä ja viihdymme yhdessä niin töissä kuin vapaa-ajallakin.

Työaika ja palkkaus

Työaikasi on 20 h/vko, joka jakautuu viidelle päivälle maanantain ja lauantain välille. Voit työskennellä arkisin joko aamuvuorossa klo 8-12 tai illassa klo 14-18 sekä lauantaisin klo 10-16 välillä. Jos olet esimerkiksi opiskelija, älä jätä hakemusta tekemättä, sillä voimme saada työtuntisi sovitettua opintoaikataulujesi mukaisesti.

Työstä maksamme ICT-alan työehtosopimuksen mukaista kiinteää tuntipalkkaa, jonka lisäksi voit tienata kannustinpalkkioita perustuen asetettujen tavoitteiden ylittämiseen.

Menestyt työssä mikäli

Olet motivoitunut oppimaan jatkuvasti uutta ja sinua innostaa ihmisläheinen ongelmanratkaisu. Meille ratkaisevinta on, että tykkäät jutustella ihmisten kanssa ja motivoidut yhdessä sovituista tavoitteista ottamatta kuitenkaan turhia paineita. Tehtävänäsi on palvella asiakasta kokonaisvaltaisesti, joten myyntihenkisyys on onnistumisen kannalta tärkeää. Työpäiväsi aikana pääset hakemaan tietoa monista eri järjestelmistä, joten näppärä järjestelmäosaaminen on tässä työssä hyödyksi. Aiempi kokemus ei kuitenkaan ole välttämätöntä, sillä tehtävään koulutetaan ja saat täyden tarvitsemasi tuen tiimikavereiltasi ja koko toimistoltamme.

Baronalle Joensuuhun työllistyessäsi saat loistavan työyhteisön ympärillesi sekä mahdollisuuden päästä työskentelemään modernin asiakaspalvelun parissa valmentavien esimiesten sekä tiimisi tukemana. Lisäksi järjestämme yhteistä vapaa-ajan toimintaa ja pidämme osaamisestasi huolta säännöllisten koulutusten kautta.

Hakeminen

Kiinnostuitko? Jätäthän siis hakemuksesi pikaisesti, sillä kutsumme hakijoita haastatteluun jo hakuaikana! Ensimmäinen haastattelukierros tapahtuu lyhyellä videohaastattelulla. Lähetämme kutsun videohaastatteluun sähköpostitse, joten seuraathan sähköpostiasi.

Huomioithan, että tehtävän luonteen vuoksi valituilta henkilöiltä tarkastetaan luottotiedot ja sekä mahdolliset muut luotettavuuden arviointiin liittyvät asiat.

Heräsikö Sinulle kysymyksiä ja haluat tietää tehtävästä lisää? Ota yhteyttä, niin jutellaan! Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 12-16 Ryhmäesimies Jesse Leskinen puhelimitse numerosta 0503273970 tai sähköpostitse jesse.leskinen@barona.fi

Voit myös tulla keskustelemaan tehtävästä chattiimme arkisin osoitteessa: https://careers.barona.fi/palvelukeskukset/