(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikaisia palveluneuvojia Elisan tiimiin Joensuuhun
Barona Joensuu

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.7.2019

Oletko positiivinen persoona ja tavoitteellinen työskentely motivoi sinua? Löytyykö sinusta ratkaisukeskeisyyttä, myyntihenkisyyttä ja halua kehittyä modernin asiakaspalvelun ammattilaiseksi? Sopiiko elämäntilanteeseesi, että työskentelisit 20 h/vko?

Mikäli tunnistit itsesi, saatat olla etsimämme henkilö Baronan asiakaspalvelukeskukseen Elisan henkilöasiakaspalvelutiimiin. Haemme useita osa-aikaisia työntekijöitä vakituiseen työsuhteeseen elokuussa alkavaan ryhmään, joten jos etsit töitä esimerkiksi opiskelujen oheen niin jatkathan lukemista.

Työpaikka sijaitsee Joensuun Tiedepuistolla Baronan asiakaspalvelukeskuksessa, jossa työskentelee noin 150 baronalaista monikanavaisen asiakaspalvelun ammattilaista. Valinnan osuessa kohdallesi työllistyt Elisan henkilöasiakaspalvelutiimiimme, joka hoitaa asiakaskontakteja pääasiassa puhelimitse. Asiakas soittaa siis sinulle ja tehtävänäsi on ratkaista asiakkaan asiointisyy laadukkaasti ja kokonaisvaltaisesti. Samalla kartoitat asiakkaan tarpeet ja tarjoat juuri hänelle sopivimmat tuotteet ja palvelut.

Täällä sinut toivottaa lämpimästi tervetulleeksi meidän tiiviiksi hitsautunut tiimimme, jossa on rempseä yhdessä tekemisen meininki. Tiimissämme työskentelee kaiken ikäisiä ja monenlaisilla taustoilla olevia tekijöitä ja viihdymme yhdessä niin töissä, kuin vapaa-ajallakin.

Työaika ja palkkaus

Työaikasi on 20 h/vko. Työvuorot jakautuvat viidelle työpäivälle maanantaista lauantaihin. Voit työskennellä arkisin joko aamuvuorossa klo 8-12 tai illassa klo 14-18 ja lauantaisin klo 10-16 välillä. Jos olet esimerkiksi opiskelija, älä jätä hakemusta tekemättä, sillä saamme sovitettua työtuntisi opintoaikataulujesi mukaisesti.

Työstä maksamme ICT-alan työehtosopimuksen mukaista kiinteää tuntipalkkaa, jonka lisäksi sinulla on mahdollisuus tienata kannustinpalkkioita asetettujen tavoitteiden ylittämisestä.

Menestyt työssä mikäli

Olet motivoitunut oppimaan jatkuvasti uutta ja sinua innostaa ihmisläheinen ongelmanratkaisu. Meille ratkaisevinta on, että tykkäät jutustella ihmisten kanssa ja motivoidut yhdessä sovituista tavoitteista, ottamatta kuitenkaan turhia paineita. Tehtävänäsi on palvella asiakasta kokonaisvaltaisesti, joten myyntihenkisyys on onnistumisen kannalta tärkeää. Työpäiväsi aikana pääset hakemaan tietoa monista eri järjestelmistä, joten näppärä järjestelmäosaaminen on tässä työssä hyödyksi. Aiempi kokemus ei kuitenkaan ole välttämätöntä, sillä tehtävään koulutetaan ja saat kaiken tarvitsemasi tuen tiimikavereiltasi ja koko toimistoltamme.

Baronalle Joensuuhun työllistyessäsi saat ensinnäkin loistavan työyhteisön ympärillesi. Tämän lisäksi saat mahdollisuuden työskennellä modernissa asiakaspalvelussa valmentavien esimiesten sekä tiimisi tukemana. Lisäksi järjestämme yhteistä vapaa-ajan toimintaa ja pidämme osaamisestasi huolta säännöllisten koulutusten kautta.

Hakeminen

Kiinnostuitko? Jätäthän siis hakemuksesi pikaisesti, sillä kutsumme hakijoita haastatteluun jo hakuaikana! Ensimmäinen haastattelukierros tapahtuu lyhyellä videohaastattelulla, joten seuraathan sähköpostiasi aktiivisesti.

Huomioithan, että tehtävän luonteen vuoksi valituilta henkilöiltä tarkastetaan luottotiedot ja tehdään luotettavuuden arviointi.

Heräsikö Sinulle kysymyksiä ja haluat tietää tehtävästä lisää? Ota yhteyttä, niin jutellaan! Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 12-16 Palvelupäällikkö Mika Laakkonen puhelimitse numerosta 0449528861 tai sähköpostitse mika.laakkonen@barona.fi

Voit tulla myös keskustelemaan tehtävästä chattiimme arkisin osoitteessa: https://careers.barona.fi/palvelukeskukset/