Osa-aikaisia palveluneuvojia Elisan B2C tiimiin Joensuuhun
Barona Joensuu

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.11.2021

Henkilöasiakaspalvelumme (B2C) kasvu jatkuu ja haemmekin nyt kolmanteen, tammikuussa starttaavaan koulutusryhmään useita kokoaikaisia sekä osa-aikaisia asiakaspalvelijoita.

Oletko positiivinen persoona ja tavoitteellinen työskentely motivoi sinua? Löytyykö sinusta ratkaisukeskeisyyttä, myyntihenkisyyttä ja halua kehittyä modernin asiakaspalvelun ammattilaiseksi? Mikäli tunnistit itsesi, saatat olla etsimämme henkilö Baronan asiakaspalvelukeskukseen Elisan henkilöasiakaspalvelutiimiin. Haemme nyt palveluneuvojia vakituisiin ja osa-aikaisiin työsuhteisiin, työt alkavat kattavalla perehdytyksellä maanantaina 10.1.2022.

Työpaikka sijaitsee Joensuun Tiedepuistolla Baronan asiakaspalvelukeskuksessa, jossa työskentelee noin 150 baronalaista monikanavaisen asiakaspalvelun ammattilaista. Elisan henkilöasiakaspalvelutiimimme hoitaa asiakaskontakteja pääasiassa puhelimitse. Asiakas soittaa meille ja tehtävänäsi on ratkaista asiakkaan asiointisyy laadukkaasti ja kokonaisvaltaisesti. Puhelun aikana kartoitat asiakkaan tarpeet ja tarjoat juuri hänelle sopivimmat tuotteet ja palvelut.

Työaika ja palkkaus

Tehtävä alkaa 10.1.2022 ja työaikasi on 20-37,5h/vko. Sinulle tehdään joustosopimus ja tuntimääristä sovitaan erikseen. Työvuorot jakautuvat viidelle työpäivälle maanantaista perjantaihin, klo 8-18 aikavälille. Työstä maksamme ICT-alan työehtosopimuksen mukaista palkkaa, jonka lisäksi sinulla on mahdollisuus tienata kannustinpalkkioita asetettujen tavoitteiden ylittämisestä.

Menestyt työssä mikäli:

Olet motivoitunut oppimaan jatkuvasti uutta ja sinua innostaa ihmisläheinen ongelmanratkaisu. Meille ratkaisevinta on, että olet asiakaslähtöinen ja tavoitteellinen. Tehtävänäsi on palvella asiakasta kokonaisvaltaisesti, joten myyntihenkisyys on onnistumisen kannalta tärkeää. Työpäiväsi aikana pääset hakemaan tietoa monista eri järjestelmistä, joten näppärä järjestelmäosaaminen on tässä työssä eduksi. Aiempi kokemus ei kuitenkaan ole välttämätöntä, sillä tehtävään koulutetaan ja saat kaiken tarvitsemasi tuen tiimikavereiltasi ja koko toimistoltamme. Tärkeintä on asenne ja halu kehittyä myynnillisen asiakaspalvelun ammattilaiseksi!

Baronalle Joensuuhun työllistyessäsi saat loistavan työyhteisön ympärillesi. Tämän lisäksi saat mahdollisuuden työskennellä modernissa asiakaspalvelussa valmentavien esimiesten sekä tiimisi tukemana. Lisäksi järjestämme yhteistä vapaa-ajan toimintaa ja pidämme osaamisestasi huolta säännöllisten koulutusten kautta.

Jätähän hakemuksesi pian!

Kiinnostuitko? Jätäthän siis hakemuksesi pikaisesti, sillä kutsumme hakijoita haastatteluun jo hakuaikana! Ensimmäinen haastattelukierros tapahtuu lyhyellä videohaastattelulla, joten seuraathan sähköpostiasi aktiivisesti.

Huomioithan, että tehtävän luonteen vuoksi valituilta henkilöiltä tarkastetaan luottotiedot ja tehdään luotettavuuden arviointi.

Heräsikö Sinulle kysymyksiä ja haluat tietää tehtävästä lisää? Ota yhteyttä, niin jutellaan! Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 12-15 Sanni Silkkari puhelimitse numerosta 044 491 467 tai sähköpostitse sanni.silkkari@barona.fi. Lisäksi voit tutustua Joensuun palvelukeskukseen täältä!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1526975
  • Tehtäväalue: Asiakaspalvelu
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 5.12.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: (sanni.silkkari (a) barona.fi)
  • Puhelin: 044 491 4673
  • Sijainti: Joensuu