(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikaisia pakkaajia Vantaalle
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.10.2019

Etsimme asiakkaallemme Vantaalle reippaita pakkaajia loppuvuodeksi. Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä ja työsuhde kestää 31.12.2019 saakka. Työtä tehdään kahdessa vuorossa arkisin. Työ on osa-aikaista ja töitä tehdään 3 päivää viikossa tiistai-torstai aikavälillä.

Työ pitää sisällään pakkausta, joten olethan tottunut rutiininomaiseen työhön. Eduksi on aikaisempi kokemus pakkaajan tehtävistä, mutta voit olla myös vasta-alkaja alalla. Olet motivoitunut tekijä ja innostunut oppimaan uutta. Sinulla on reipas ja positiivinen asenne. Olet tarkka, oma-aloitteinen ja sinulla on hyvät tiimityötaidot. Olen ripeäotteinen tekijä etkä pelästy hektistä työtahtia. Tehtävässä vaaditaan sujuvaa suomen kielen taitoa.

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme tehtäviä heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Toimi siis nopeasti! Lähetä hakemuksesi osoitteessa www.adecco.fi ja liitä mukaan ansioluettelosi. Voit vaihtoehtoisesti lähettää hakemuksen sähköpostitse osoitteeseen mia.kettunen@adecco.fi Lisätietoa tehtävästä antaa Adeccon HR-Konsultti Mia Kettunen numerosta 040 848 1012 tai sähköpostitse mia.kettunen@adecco.fi.