(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikaisia myyntineuvottelijoita Ouluun
Opset Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.10.2018

Toimintamme laajentuessa haemme nyt Ouluun uusia osa-aikaisia myyntineuvottelijoita. Tässä työssä opit pankkipalveluiden perusteet, jotka kantavat sinua läpi finanssiurasi, tähtäätpä kuinka korkealle tahansa. Tehtävänäsi on OP:n asiakkaiden pankki- ja vakuutuspalvelutarpeiden kartoittaminen.

Jos Sinä olet tulevaisuuden myyntitykki ja teet rohkeasti ratkaisuesityksiä asiakkaiden tarpeisiin, haluamme juuri sinut tiimiimme. Meillä pääset tutustumaan uusasiakashankinnan saloihin ja erilaiset projektit kuuluvat arkeemme. Panostamme perehdytykseesi ja työsopimus voidaan räätälöidä elämäntilanteesi mukaisesti, tarjoamme sinulle 16 h/vko ja mahdollisuuden lisätöihin. Tehtävä sopii erinomaisesti esimerkiksi opiskelijalle, sillä työtä tehdään iltapainotteisesti sekä lauantaina.


Pankki- ja vakuutusalalla työskenteleviltä odotetaan ehdotonta luottamusta, joten luottotietosi tulee olla kunnossa.


Haluatko sinä tuottaa ylivertaisia asiakaskohtaamisia meidän kanssamme? Haethan paikkaa heti oheisen linkin kautta, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuajalla. www.opset.fi

Tiedot

Haku päättyy: 25.11.2018
Työ alkaa: Marraskuussa 2018 tai sopimuksen mukaan
Työsuhde: toistaiseksi voimassa oleva tai sopimuksen mukaan määräaikainen
Työaika: 16 h/vko + mahdollisuus lisätyöhön
Työpaikan sijainti: Oulu
Lisätietoja: opset.rekrytointi@op.fi tai soittamalla arkisin klo 10-14 välillä Elina Malinen Puh: 0406578078 Hakulinkki:https://rekry.saima.fi/isshome/application_edit.html?did=4200&lang=fi&job_id=29043&jc=1


Pidämme Opset infon TE-toimiston Oulun asiointipaikassa (Torikatu 34-40) tiistaina 6.11 klo 10:00. Olet tervetullut kuulemaan lisää, Opsetin avoimista tehtävistä.Vuonna 2001 perustettu Opset on OPn ja ISS Palveluiden yhteisomistusyritys, joka tukee OP Ryhmän menestystä laadukkailla ja kustannustehokkailla asiakas- ja asiantuntijapalveluilla. Opset on vakavarainen, täysin kotimainen yritys. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli lähes 34 miljoonaa euroa.


Meillä Opsetilla on osuvimmat osaajat. Joukoissamme työskenteleekin jo yli 1 000 alansa ammattilaista toimintakenttinään esimerkiksi monikanavainen asiakaspalvelu, digitointi- ja talouspalvelut, digitaalinen viestintä sekä monet asiantuntijatehtävät henkilöstövuokrauksena.


Toimimme Suomessa 6 pääpaikkakunnalla ja useilla muilla alueilla. Varsinaiset toimipisteemme ovat Helsingissä, Tampereella ja Kuopiossa.


Opset on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys ja noudatamme alan reiluja käytäntöjä.