(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikaisia myyjiä Prisma Triplaan
Barona Kauppa Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2019

Haemme Prisma Triplaan myyjiä Baronan kautta määräaikaisiin työsuhteisiin. Prisma Tripla sijaitsee Helsingin Pasilassa keskeisellä paikalla, julkisen liikenteen ja palvelujen sydämessä.

Aiemmista kaupan alan työtehtävistä on sinulle hyötyä, mutta tärkeintä on aito kiinnostus kaupan alalla työskentelyä kohtaan, asiakaspalveluhenkisyys ja oma-aloitteinen työskentelyote. Pystythän sitoutumaan töihin marraskuusta 2019 helmikuun 2020 loppuun asti.

Töitä on tarjolla 20 tai 30h/vko ja työvuorot voivat sijoittua kaikkiin kaupan aukioloaikoihin, onhan sinulla mahdollisuus ja halu työskennellä vaihtelevissa työvuoroissa kaikkina viikonpäivinä. Työtehtäviin kuuluu päivittäistavarakaupan tehtävät, kassa sekä hyllytys.

Tässä työssä sinulle tarjoutuu mahdollisuus tehdä keikkaa kauttamme myös muissa HOK-Elannon ketjuissa ja toimipisteissä.

Tehtävät edellyttävät sujuvaa suomen kielen taitoa ja vähintään 18-vuoden ikää. Tehtävissä palkkaus kaupan alan TES:n mukaan.

Mikäli kiinnostuit, lähetä meille hakemus jo tänään! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja teemme valintoja heti sopivien henkilöiden löydyttyä.