(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikaisia myyjiä Prisma Triplaan
Barona Kauppa Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.7.2019

Haemme syksyllä 2019 avattavaan Prisma Triplaan myyjiä Baronan kautta määräaikaisiin työsuhteisiin. Prisma Tripla sijaitsee Helsingin Pasilassa keskeisellä paikalla, julkisen liikenteen ja palvelujen sydämessä.

Aiemmista kaupan alan työtehtävistä on sinulle hyötyä, mutta tärkeintä on aito kiinnostus kaupan alalla työskentelyä kohtaan, asiakaspalveluhenkisyys ja oma-aloitteinen työskentelyote. Pystythän sitoutumaan töihin syyskuun 2019 alusta helmikuun 2020 loppuun asti.

Töitä on tarjolla 20-30h/vko ja työvuorot voivat sijoittua kaikkiin kaupan aukioloaikoihin, mutta vuorot ovat pääsääntöisesti aamuvuoroa. Sinulla on mahdollisuus ja halu työskennellä vaihtelevissa työvuoroissa kaikkina viikonpäivinä. Työt aloitetaan syyskuussa hyllytystöillä, mutta avauksen jälkeen työnkuvaan voi hyllytyksen lisäksi kuulua myös muut päivittäistavarakaupan tehtävät, kuten kassatyöskentely.

Tässä työssä sinulle tarjoutuu mahdollisuus tehdä keikkaa kauttamme myös muissa HOK-Elannon ketjuissa sekä mahdollisuus työllistyä HOK-Elannon kirjoille määräaikaisen työsuhteen päätyttyä.

Tehtävät edellyttävät sujuvaa suomen kielen taitoa ja vähintään 18-vuoden ikää. Tehtävissä palkkaus kaupan alan TES:n mukaan.

Mikäli kiinnostuit, lähetä meille hakemus jo tänään! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja teemme valintoja heti sopivien henkilöiden löydyttyä.