(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikaisia myyjiä Eurokankaalle
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2020

Eurokangas Oy on johtava kankaiden maahantuontiin ja vähittäismyyntiin erikoistunut suomalainen 75-vuotias perheyritys, jolla on yli 31 myymälää eri puolilla Suomea, valtakunnallisesti toimiva yritys- ja tukkumyynti sekä eurokangas.fi-verkkokauppa. Eurokankaan asiakkaita ovat kuluttajat, yritykset ja julkinen sektori. Eurokangas panostaa liiketoiminnan jatkuvaan kehittämiseen ja tähtää verkkokaupalla myös kansainvälisille markkinoille. Eurokankaassa työskentelee noin 400 henkilöä ja yrityksen liikevaihto on noin 35 miljoonaa euroa vuodessa.

Haemme asiakkaallemme Eurokankaalle pääkaupunkiseudun myymälöihin KANGASMYYJIÄ.

Sytytkö työskentelystä kankaiden parissa? Oletko myyntinälkäinen, idearikas ja asiakaslähtöinen eri materiaalien asiantuntija? Haemme asiakkaallemme pääkaupunkiseudun myymälöihin osa-aikaisia kangasmyyjiä.

Tehtävässä menestymiseen tarvitset asiakaspalvelu- ja myyntihenkisyyttä sekä oma-aloitteisuutta ja joustavuutta. Tehtävään saat kattavan perehdytyksen, mutta työkokemus kankaiden parissa katsotaan eduksi. Työtunteja on 20h -30 tuntia viikossa ja työvuoroja on myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Hakijalta odotamme kiinnostusta kankaisiin, sisustukseen, muotiin, sekä positiivista ja myyntihenkistä asennetta. Tehtävässä tarvitaan myös IT-taitoja. Aikaisempi myyntikokemus tai tekstiilialan koulutus ovat välttämättömiä.

Tarjoamme mielenkiintoiset ja haasteelliset työtehtävät, viihtyisän työympäristön ja hyvät mahdollisuudet kehittyä työssä.

Haastattelemme jo hakuajan aikana, joten haethan tehtävään sivuillamme www.amiko.fi mahdollisimman pian!