(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikaisia logistiikkatyöntekijöitä
Transval Henkilöstöpalvelut

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.6.2020

Etsimme nyt asiakkaallemme Sipooseen osa-aikaisia työntekijöitä erilaisiin työtehtäviin

Työvuoroja tarjotaan sinulle viikoittain tekstiviestitse, joista pystyt itse valitsemaan joustavasti tilanteeseesi sopivat vuorot. Vuorot sijoittuvat arkipäiville joko aamuun (06-14), iltaan (14-22) tai yöhön (22-06). Tarjolla tulee olemaan myös viikonloppuvuoroja, sekä lauantaina että sunnuntaina. Työ sopii siis loistavasti esimerkiksi opiskelijalle tai lisätyötä hakevalle.

Työt alkavat 15.6 kolmen päivän kestoisella projektilla, jossa keräillään tarroilla hedelmä- vihannestuotteita viileässä. Projektin jälkeen työt jatkuvat joko palautusterminaalissa tai keräilyssä ja töitä on tarjolla toistaiseksi.

Palkkaus perustuu kaupan alan (varasto) pääkaupunkiseudun palkkataulukkoon ja työehtosopimukseen.

Palausterminaalissa työsi painottuu kuljetusapuvälineiden eli rullakoiden ja lavojen käsittelyyn. Keräilypuolella työtehtäväsi on pääasiassa elintarvikkeiden keräily rullakoille ja lavoille keräilytrukkia käyttäen.

Aiempi kokemus varastoalalta tai muusta rutiininomaisesta työskentelystä on eduksesi. Työ ei kuitenkaan vaadi aikaisempaa kokemusta, sillä sinut perehdytetään työhön. Tehtävissä pärjää hyvin reippaalla asenteella ja hyvällä fyysisellä kunnolla. Työn luonteen vuoksi edellytämme täysi-ikäisyyttä ja erinomaista suomen kielen taitoa.

Toimipisteeseen on heikot julkiset kulkuyhteydet etenkin viikonloppuisin, joten oman auton käyttömahdollisuus on eduksesi.

Käymme hakemuksia jatkuvasti läpi hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä joten jätäthän hakemuksesi jo tänään!

Hae paikkaa klikkaamalla Hae tätä paikkaa -painiketta!

Juha Honkavirta

Rekrytointikoordinaattori

juha.honkavirta@transval.fi 


Sähköposti: rekrytointi@transval.fi Sijainti: Sipoo