(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikaisia logistiikkatyöntekijöitä
Transval Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.8.2019

Transval Henkilöstöpalvelut Oy on suomalainen henkilöstöpalvelualan yritys, joka tunnetaan monipuolisena ja luotettavana työnantajana. Henkilöstöpalvelun kautta ammattitaitoiset osaajamme työskentelevät asiakasyrityksissämme monipuolisissa työtehtävissä sisälogistiikan sekä tuotannon prosessien eri osa-alueilla.

Etsitkö työtä, jossa voit aidosti vaikuttaa omiin työvuoroihisi ja niiden määrään?

Haemme nyt pääkaupunkiseudun alueelle eri toimipisteisiin osa-aikaisia varastotyöntekijöitä. Työvuoroja on tarjolla niin aamu- kuin iltavuoroissakin ja työvuorojen määrä sovitaan työntekijäkohtaisesti. Kyseessä on todella joustava työskentelymuoto, jossa omalla aktiivisuudella on mahdollista vaikuttaa työtuntien määrään ja sitä kautta tehdä reilustikin työtunteja erilaisissa yksiköissä.

Työtehtäväsi vaihtelevat yksikön mukaan ja pyrimmekin löytämään sinulle tehtävän, joka vastaa toiveitasi, osaamistasi ja tietysti kokemustasi logistiikka-alalta. Voit myös halutessasi työskennellä useammassa yksikössä ja kartuttaa siten kokemustasi logistiikka-alalta monipuolisesti.

Palkkaus määräytyy kussakin yksikössä noudatettavan työehtosopimuksen mukaan.

Erottuaksesi muista hakijoista kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti yleisesti työkokemuksestasi sekä varsinkin työkokemuksestasi logistiikan tehtävissä.

Haku päättyy sunnuntaina 31.8.2019. Käymme hakemuksia jatkuvasti läpi hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Kiinnostuitko? Täytäthän hakemuksesi hae tätä paikkaa-linkin kautta. Huomioithan, että emme käsittele sähköpostihakemuksia.

Minna Nieminen

Rekrytointikoordinaattori

minna.nieminen@transval.fi