(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikaisia logistiikkatyöntekijöitä lentokentälle
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2018

Kiinnostaako sinua vakituinen työ Helsinki-Vantaan lentokenttäympäristössä? Etsitkö osa-aikaista, joustavaa vuorotyötä, jossa voit työskennellä vaihtelevasti päivin, illoin, öisin ja myös viikonloppuisin?

Etsimme nyt LOGISTIIKKATYÖNTEKIJÖITÄ Helsinki-Vantaan lentokentän terminaalitilojen operatiivisesta toiminnasta vastaavalle asiakkaallemme. Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva osa-aikainen työ.

Työssäsi vastaat lentokentän terminaaliympäristön toimivuudesta ja asiakasviihtyvyydestä. Huolehdit, että matkustajien matkatavaroiden kuljetukseen tarkoitetut kuljetuskärryt ovat aina helposti asiakkaiden saatavilla niille tarkoitetuissa pisteissä. Ylläpidät terminaaliympäristön järjestystä ja toimivuutta keräten käyttämättömät kärryt pois pysäköinti alueilta ja kulkuväyliltä. Kärryjen keräämisen apuna käytetään lava-autoa ja traileria, jonka kyytiin parkkialueilta kerättävät kärryt lastataan. Työ suoritetaan pääasiassa lentokentän ulkoalueilla, jolloin vaihtelevat sääolosuhteet tuovat haastetta työpäiviin. Työ saattaa pitää sisällään myös muita terminaalin ylläpitoon ja järjestykseen liittyviä avustavia tehtäviä.

Tässä työssä tulet menestymään, kun sinulla on:

- hyvä fyysinen kunto sekä innostunut asenne fyysistä logistiikkatyötä kohtaan

- itsenäistä ja aktiivista otetta työhön

- B-ajokortti

- valmius sitoutua säännöllisiin viikkotyöaikoihin osa-aikaisesti

- iloinen ja positiivinen, avulias asiakaspalveluasenne

Tarjoamme sinulle vastuullisen, toistaiseksi voimassaolevan työn vaihtelevilla työajoilla. Työajat vaihtelevat 24–111,5 h / 3 viikon välillä, asiakkaan tarpeiden ja toiveittesi mukaan. Työajat sijoittuvat ma–su välille klo 0.00–24.00 (lentokenttä on auki 24 h/vrk).

Lentokenttäympäristössä työskentely edellyttää nuhteetonta taustaa ja hyvää asiakaspalvelualttiutta. Kaikille tehtävään valituille henkilöille tullaan teettämään suppea turvallisuusselvitys.

Kiinnostuitko? Hae tehtävään pikaisesti oheisen linkin kautta. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana. Työt alkavat sopimuksen mukaisesti maaliskuussa 2018.


Personalhuset Staffing Group on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavia henkilöstöpalvelualan yrityksiä. Meillä on yli 40 toimipaikkaa Pohjoismaiden alueella. Rekrytointipalvelujen lisäksi tuotamme konsultointi- ja muutosvalmennuspalveluita sekä henkilöstövuokrausta. Laatu ja innostus ovat olennainen osa palveluitamme, tapasit meidät sitten missä tahansa. Me haluamme olla ratkaiseva osa asiakkaidemme menestystarinaa! www.personalhuset.fi