Osa-aikaisia lentokenttäavustajia
Lassila&Tikanoja Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.10.2021

Tiesitkö, että L&T:läisiä työskentelee myös Helsinki-Vantaan lentoasemalla avustamispalvelutehtävien parissa? Meillä on Helsinki-Vantaalla noin 70 työntekijää, jotka huolehtivat muun muassa liikuntarajoitteisten ja yksin matkustavien lasten avustamisesta – teemme siis tärkeää ja merkityksellistä työtä! Nyt etsimmekin joukkoomme reippaita

 

KENTTÄAVUSTAJIA

 

osa-aikaisiin työsuhteisiin. Tässä tehtävässä huolehdit avustettavien matkustajien (mm. pyörätuolimatkustajat, näkövammaiset, vanhukset, yksin matkustavat lapset) avustamisesta lentomatkalle ja lentomatkalta pois. Avustustoiminnan lisäksi pääset mahdollisesti ajamaan inva-autoa ja ambuliftiä, joka on liikuntarajoitteisten matkustajien avustamiseen suunniteltu nostoauto. Ajo tapahtuu asematasoalueella ja siihen tarjotaan erillinen koulutus. Työ on vuorotyötä ja työvuoroja on kaikkina vuorokaudenaikoina sekä arkisin, että viikonloppuina. Kyseessä on osa-aikainen työsuhde, joten tuntimäärät vaihtelevat viikoittain sopimuksen mukaan. Palkka maksetaan kiinteistöpalvelualan TES:n mukaan, jonka lisäksi saat paikallisesti sovitun lisän tuntipalkkaasi, sekä vuorojen mukaiset ilta- ja yölisät.

 

Tehtävässä onnistuaksesi tarvitset aitoa asiakaspalveluasennetta ja kykyä sopeutua sekä kiireeseen että rutiineihin. Lisäksi eduksi olisi B-ajokortti ja, että sinulta löytyy kortin lisäksi myös ajokokemusta. Tehtävässä tarvitaan myös hyvää fyysistä kuntoa, sillä kävelyä tulee työpäivän aikana todella paljon ja matkustajia joutuu nostamaan lentokoneen ahtaissa tiloissa. Työssäsi kohtaat runsaasti kansainvälisiä asiakkaita, joten odotamme hyvää suomen ja englannin kielen taitoa. Muu kielitaito on plussaa! Lentoasemalla työskentely edellyttää nuhteetonta taustaa ja valittaville henkilöille tehdään Suojelupoliisin toimesta perusmuotoinen turvallisuusselvitys ennen työsuhteen alkua.

 

Tarjoamme sinulle ihmisläheisen, vastuullisen sekä monipuolisen työnkuvan kiehtovassa ja kansainvälisessä työympäristössä! Lisäksi pääset osaksi mukavaa ja vauhdikasta tiimiä. Ison talon työsuhde-etuihimme kuuluu esimerkiksi tavallista laajempi työterveyshuolto ja kattava sairauskassa. Haluamme, että voit hyvin myös vapaa-ajallasi, joten saat käyttöösi kuntosalietuja, hierontaetuja, sekä liikunta- ja kulttuuriseteleitä. Jos sinulla on halua menestyä ja edetä talon sisällä, me kannustamme ja tuemme sinua siinä!  

 

Mikäli kolahti kohdilleen, ilahdutathan meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian nettisivujemme kautta tai oheisen hakulinkin kautta! Täytämme paikan heti sopivan kandidaatin löydyttyä. Jos hampaan kolossa on kuitenkin vielä jokin kysymys, voit osoittaa sen mieluusti sähköpostitse osoitteeseen rekry@lassila-tikanoja.fi Lisääthän viestiisi viisinumeroisen ID-tunnuksen, jonka löydät työpaikkailmoituksesta L&T: n sivuilla. Huomaathan, että emme käsittele sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot