(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikaisia lähitukihenkilöitä, IT
Barona IT Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.11.2019

Etsimme nyt osa-aikaisia henkilöitä IT-alan asiakasyrityksiimme erilaisiin työasemaympäristön asennus- ja ylläpitotehtäviin. Tehtäväkenttä sisältää mm. pääkaupunkiseudulla alkavia asennusprojekteja ja työasemaympäristön asennus- ja ongelmanratkontatehtäviä. Mikäli olet asiakasrajapinnassa luontevasti toimiva työasemaosaaja ja etsit osa-aikaista tehtävää, saatat olla etsimämme henkilö!

Tehtävänkuva kattaa monipuolisesti mm. työasemien ja oheislaitteiden asennukset käyttäjille ja työasemaympäristöihin liittyvää ongelmatilanteiden selvitystä tilanteiden tarpeet huomioiden.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta reipasta työskentelyotetta sekä vahvaa Windows työasemaympäristön osaamista (7 ja 10) sekä perustason teknistä ymmärrystä esim. verkkoympäristöihin ja oheislaitteisiin liittyen. Opintosi voivat olla vielä kesken, jos aikataulusi ovat joustavat. Arvostamme myös vahvaa harrastustaustaa ja kiinnostusta alaa kohtaan.

Työtuntien määrä joustaa tarpeiden mukaan.

Tarvitset omaa autoa, koska työ on liikkuvaa eri kohteissa Uudenmaan alueella.

Mikäli kiinnostuit, laitathan hakemuksesi tehtävään ja lisäät mukaan CV:si mahdollisimman pian. Käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla.