(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikaisia keräilijöitä
Transval Henkilöstöpalvelut

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.9.2020

Haemme osa-aikaisia äänikeräilijöitä päivittäistavarapuolelle Sipooseen

Tulet työskentelemään asiakkaamme modernissa logistiikkakeskuksessa Sipoossa aivan Keravan välittömässä läheisyydessä.

Työtehtäviisi kuuluu päivittäistavaratuotteiden keräily ääniohjauksen avulla sekä rullakoille että lavoille. Työkoneena on käytössä keräilytrukki.

Sipoon logistiikkakeskus toimii vuorokauden ympäri. Työvuoroja tarjotaan sinulle viikoittain tekstiviestitse, joista pystyt itse valitsemaan joustavasti tilanteeseesi sopivat vuorot. Vuorot sijoittuvat arkipäiville joko aamuun (06-14), iltaan (14-22) tai yöhön (22-06). Tarjolla tulee olemaan myös viikonloppuvuoroja, sekä lauantaina että sunnuntaina. Työ sopii siis loistavasti esimerkiksi opiskelijalle tai lisätyötä hakevalle.

Huomioithan, että työhön perehdytys kestää 5 päivää (ma-pe) joten odotamme sinulta sitoutumista suorittamaan yhden perehdytysviikon joko aamuvuorossa 6-14 tai iltavuorossa 14-22.

Työt alkavat sopimuksen mukaan alkusyksyn aikana ja töitä on tarjolla toistaiseksi.

Palkkaus tehtävässä on kaupan (varasto) PK- seudun mukainen vuorotyölisineen ja lisäksi saat kannustepalkkaa.

Tehtävissä pärjäät erinomaisesti reippaalla asenteella ja oma-aloitteisuudella. Odotamme huolellista ja tarkkaa työotetta sekä ripeää työtahtia. Työn luonteen vuoksi edellytämme täysi-ikäisyyttä sekä hyvää suomen kielen taitoa.

Aiempi kokemus varastoalalta tai muusta rutiininomaisesta työstä katsotaan eduksesi. Kokenut konkari sinun ei kuitenkaan tarvitse olla, sillä saat hyvän perehdytyksen työtehtäviisi!

Käymme hakemuksia läpi jo hakuajan aikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten jätäthän hakemuksesi pikaisesti Hae tätä paikkaa -linkin kautta.

Linda Dikert

Rekrytointikoordinaattori

linda.dikert@transval.fi


Sähköposti: rekrytointi@transval.fi Sijainti: Sipoo