(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikaisia keräilijöitä pakkasvarastoon
KWH Freeze Oy Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.1.2020

Haluatko päästä tekemään fyysistä ja liikkuvaa työtä astetta viileämmässä ympäristössä? Etsitkö itsellesi joustavaa työtä, josta maksetaan kilpailukykyistä palkkaa? Mikäli vastasit kyllä, jatka lukemista!

Etsimme nyt asiakkaallemme KWH Freezelle Vantaan Viinikkalassa sijaitsevaan varastoon osa-aikaisia äänikeräilijöitä pakkasympäristöön (lämpötila noin -25 astetta). Pääsääntöiseen työnkuvaan kuuluu pakkaselintarvikkeiden puheohjattua keräilyä, mutta myös muita tehtäviä tehdään tarpeen mukaan. Töitä on mahdollista tehdä aamu- ja/tai iltavuoroissa arkisin klo 6-22 välillä ja lauantaisin klo 8-16. Työvuoroja on tarjolla asiakkaan tarpeen ja oman käytettävyytesi mukaan noin 1-3 kertaa viikossa. Kesällä töitä on tarjolla halukkaille kokoaikaisemmin.

Tehtävässä pärjääminen edellyttää tehokasta työotetta, huolellisuutta, oma-aloitteisuutta sekä tietysti pakkasen kestävää positiivista asennetta työntekoa kohtaan. Työssä tarvitset lisäksi hyvää fyysistä kuntoa ja sujuvaa suomen kielen taitoa. Aikaisempi kokemus varastolla työskentelystä auttaa omaksumaan työtehtävät nopeammin, mutta ei ole edellytys työhön valituksi tulemiselle.

Kaikille työntekijöille tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen (koostuu kaupan TES:n peruspalkasta, vuorolisistä, pakkaslisästä sekä suoritteista), kattavan perehdytyksen työtehtäviin ja mahdollisuuden tehdä töitä joustavasti oman aikataulusi mukaan. Töitä pääset tekemään mahtavien työkavereiden kanssa hyvien puitteiden keskellä. Työ sopii loistavasti esimerkiksi opiskelijoille tai vaikkapa kevään pääsykokeisiin pänttääville henkilöille. Aloitus työssä on heti sopivien henkilöiden löydyttyä ja toivomme, että pystyt sitoutumaan töihin vähintään ensi kesän loppuun saakka.

Mikäli paikka herätti mielenkiintosi, jätä hakemuksesi pikaisesti. Paikkoja on auki useampia, mutta paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.