(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikaisia keräilijöitä Juvanmalmille
Transval Henkilöstöpalvelut

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.10.2020

Etsitkö lisätyötä? Oletko opiskelija, joka etsii työtä opintojensa oheen?

Haemme asiakkaallemme Espoon Juvanmalmille osa-aikaisia varastotyöntekijöitä ääniohjattuun keruuseen

Pääsääntöisenä työtehtävänäsi on tuotteiden keräily ääniohjauksen avulla. Varastossa liikutaan potkulaudalla, joten hyvä fyysinen kunto on eduksesi. Toimipiste sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Espoon Juvanmalmilla.

Alkuviikko on toimipisteessä kiireisintä aikaa, joten vuorot painottuvat maanantaille, tiistaille ja keskiviikolle. Töitä on tarjolla noin 2-3 päivänä viikossa, mutta ajoittain vuoroja voi olla mahdollista ottaa enemmänkin vastaan. Osa-aikaisten työntekijöiden vuorot painottuvat iltaan ja työvuoro on normaalisti klo 15-19. Palkkauksessa noudatetaan kaupan alan työehtosopimusta. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja töitä on tarjolla toistaiseksi.

Aiempi kokemus varastolla työskentelystä ei ole välttämätöntä, sillä saat työhön kattavan perehdytyksen.

Parhaimmat edellytykset tehtävässä menestymiseen antaa:

  • Kyky omaksua uusia asioita nopeasti
  • Tehokas työote ja tarkkuus
  • Hyvät vuorovaikutustaidot
  • Sujuva suomen kielen taito

Mikäli kiinnostuit paikasta ja koet olevasi etsimämme henkilö, jätäthän hakemuksesi pikaisesti Hae tähän paikkaan -linkin kautta. Haastattelemme ehdokkaita jo hakuaikana ja avoinna olevat paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Linda Dikert

Rekrytointikoordinaattori

linda.dikert@transval.fi

Me transvalilaiset liikutamme isoja ja pieniä tavaroita, pidämme yritysten materiaali- ja tietovirrat liikkeellä tehokkaasti, luotettavasti ja turvallisesti. Teemme työtä varastoissa, terminaaleissa, tehtaissa, tuotantotiloissa tai myymälöissä, eli asiakkaamme tiloissa. Tai sitten ihan omissa varastoissamme. Yhden, kahden tai 5 000 työkaverin kanssa.

Olemme markkinajohtajana sisä- ja ulkoistuslogistiikassa, yhdessä tytäryhtiömme KV Turvan kanssa tarjoamme etämonitorointi- ja turvamyyjäpalvelut. Sadat asiakkaat luottavat meihin ympäri Suomen ja kokemusta meillä on yli 25 vuoden ajalta.

Meille asiakas on ykkönen, ja niin olet sinäkin. Jatkuva kehittyminen varmistetaan Transval Akatemiassa: logistiikkaa, turvallisuutta ja erityisesti Lean Six Sigma -oppia on siis tarjolla. Tule meidän joukkueeseen, jos olet raudanluja logistiikka-alan ammattilainen, alalle vasta siirtyvä tai jos turvallisuus on sydäntäsi lähellä. Miltä kuulostaa? Liikuta itsesi meille töihin!  www.transval.fi


Sähköposti: rekrytointi@transval.fi Sijainti: Juvanmalmi