(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikaisia keräilijöitä Espoon Koskeloon!
Eezy Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.11.2020

Osa-aikaisia keräilijöitä Espoon Koskeloon!

TEHTÄVÄNKUVA

Asiakasyrityksemme on erikoistunut terveyden- ja laboratorio-alojen tarvikkeiden toimittamiseen. Yritys tarjoa myös koulutus- ja huoltopalveluita asiakkailleen.

Tehtävässä toimitaan käsin tehtävässä listakeräilyssä PDA-laitteella. Aikaisempi varastoalan työkokemus/ koulutus katsotaan sinulle eduksi.


ODOTAMME SINULTA
 

Etsimme tehtävään henkilöitä, joilla olisi jo hieman aikaisempaa työkokemusta varastoalalta. Asiakkaamme tarjoaa sinulle kattavan perehdytyksen. Tärkeimpiä ominaisuuksia ovat reipas ja itsenäinen ote työntekoon sekä numerotarkkuus. Edellytämme hakijalta lisäksi hyvää suomen kielen taitoa.

MUUTA 

Tarjoamme osa-aikaisen työsuhteen keväälle 2021 asti. Töitä on tarjolla 2-3pv/vko tammikuun loppuun asti, jonka jälkeen työt jatkuvat tarvittaessa töihin kutsuttavana. Työvuorot sijoittuvat ma-to, klo 8-16. Työpaikka sijaitsee Espoon Koskelossa. Palkkaus Kaupan varasto TES:n kokemusvuosien mukaan, alkaen 11,81€/h.

Aloitamme haastattelut välittömästi ja paikat taytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja antaa Eezy Helsingin HR-konsultti Essi Mäkinen, puh. 040 307 5107 tai essi.makinen@eezy.fi. Lisätietoja voit tiedustella myös 040 307 5100 tai helsinki@eezy.fi.