(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikaisia kahvilatyöntekijöitä Tampereelle
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.2.2020

Oletko sosiaalinen ja viihdyt asiakaspalvelutyössä? Tykkäät tehdä töitä ihmisten kanssa ja hymysi loistaa iloisen aurinkoisena asiakaspalvelua tehdessä. Tässä olisi sinulle unelmaduuni hyvässä ja todella ammattitaitoisessa porukassa!

Haemme asiakakkaallemme kahta osa-aikaista KAHVILATYÖNTEKIJÄÄ Tampereen keskustaan avattavaan kahvilaan.

Työtehtävänäsi on erinäiset kahvilassa tehtävät työt. Olet iloinen, reipas, rempseä ja asiakaspalvelutyö on lähellä sydäntäsi. Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen asiakaspalvelusta ja plussaa on myös kokemus kahvilatyöstä, kassatyöskentelystä ja erikoiskahveista. Kokemusta tärkeämpää on kuitenkin positiivinen asenne, oma-aloitteisuus ja tykkäät työskennellä ihmisten parissa. Työhön perehdytetään ja ammattitaitoiset työkaverit opastavat sinua pääsemään alkuun. Hygieniapassi vaaditaan.

Työ sopii erityisen hyvin opiskelujen oheen tehtäväksi ja tarjolla on ilta- ja viikonloppuvuoroja. Työaika vaihtelee viikoittain ja on keskimäärin 10-15h/vko. Kahvilan toiminnan vakiintuessa viikottaisten tuntien määrä tarkentuu myöhemmin. Työsuhde on määräaikainen ja hyvällä tekijällä on mahdollisuus vakinaistua asiakasyritykseen.

Olisiko sinusta tekemään omalla persoonallasi kahvilaympäristöstä erityisen viihtyisä? Jos kiinnostuit tehtävästä, hae meille heti. Haastattelut alkavat jo hakuaikana ja tehtävään tullaan palkkaamaan tekijät pikaisesti. Täytä hakemus osoitteessa www.amiko.fi. Kerrothan siinä kattavasti osaamisestasi, sillä pyydämme haastatteluun kirjallisen hakemuksen perusteella. Olemme erikseen yhteydessä haastatteluun kutsuttaviin henkilöihin. Klikkaa itsesi hakemaan paikkaa täältä: https://amiko.fi/avoin-tyopaikka/?id=21005105

Huomaathan erityisen lyhyen hakuajan ja työt alkavat jo maaliskuun alussa!

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi - sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi - olemme myös Facebookissa @amikooy!