(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikaisia ja tarvittaessa töihin kutsuttavia siivoojia
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.11.2019
Etsitkö lisäansiota tai töitä opintojen ohelle? Nautitko siitä, että saat palvella ihmisiä parhaalla mahdollisella tavalla?


Etsimme nyt itsenäiseen työhön kykeneviä OSA-AIKAISIA JA TARVITTAESSA TÖIHIN KUTSUTTAVIA SIIVOOJIA tiimiimme Turun seudulle.


ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä, ja ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme.


Meillä vastaat asiakaskohteemme ylläpitosiivouksesta mm. erilaisissa toimistoympäristössä. Osa-aikaiset sijaisuudet jatkuvat 31.12.2019 asti. Työaika osa-aikaisessa tehtävässä on  3,5 h/pv klo 6-16 välillä. Tarvittaessa töihin kutsuttavan vuorot painottuvat aamu- ja päivävuoroon, mahdollisuus tehdä myös iltaa. Sijaisuuden jälkeen työsuhteet jatkuvat tarvittaessa töihin kutsuttavana.

Toivomme, että sinulla on jo kokemusta siivoustyöstä, alan koulutus katsotaan eduksi. Sinun ei kuitenkaan tarvitse olla kokenut konkari, sillä koulutamme sinu tehtävään. Tärkeintä on reipas asenne ja halu oppia. Työssäsi tarvitset myös hyvää peruskuntoa sekä osassa kohteita suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa. Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä positiivinen asenne työntekoon. Osassa kohteita tehtävään valitulle henkilölle tullaan teettämään turvallisuusselvitys, joka hyväksyttynä mahdollistaa työsuhteen.


Tarjoamme sinulle paikan tiimissä, jossa ammattilaisilla on kyky ja vastuu ratkaista päivittäin eteen tulevia, ammattitaitoa vaativia asioita kohteissa.Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 24.11.2019 ja työ alkaa mahdollisimman pian.
 
ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -