(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikaisia ja kokoaikaisia siivoojia Espooseen
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.1.2020
Pidätkö tarkkuutta vaativasta itsenäisestä työstä? Nautitko siitä, että saat palvella ihmisiä parhaalla mahdollisella tavalla?

Etsimme nyt itsenäiseen työhön kykeneviä OSA-AIKAISIA JA KOKOAIKAISIA PORRASSIIVOOJIA asiakaskohteisiimme Espoon seudulle.

ISS Palvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä, ja ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme.

Meillä vastaat asiakaskohteidemme porraskäytävien ylläpitosiivouksesta. Työaika sijoittuu tehtäväksi arkisin klo 7-16 välille. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva. Työtunteja tehtävässä kertyy sopimuksesta riippuen 2-7,5 tuntia päivässä ja 10-37,5 tuntia viikossa.


Toivomme että sinulla on jo kokemusta siivoustyöstä, mutta se ei ole välttämätöntä. Alan koulutuksen katsomme myös eduksi. Tehtävässä menestyäksesi tarvitset hyvän fyysisen peruskunnon, sekä suomen tai englannin kielen taidon. Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote, sekä positiivinen asenne työntekoon.


Tarjoamme sinulle paikan ammattilaisten joukossa, joilla on kyky ja vastuu ratkaista päivittäin eteen tulevia, ammattitaitoa vaativia asioita kohteissa.


Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 31.1.2020 ja työ alkaa sopimuksen mukaan.

ISS Direct - ison edut, pienen asenne!

ISS Direct Suomi on energinen ja positiivinen, hyvällä sykkeellä palveleva siivousalan yritys ja osa ISS Palveluita, joka  luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -