(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikaisia iltasiivoojia
Eezy Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.12.2020

Etsimme siivousalan asiakkaallemme innokkaita ja työhön tarttuvia ILTASIIVOOJIA Pudasjärvelle!

Tarkempi info työtehtävästä:

Työ koostuu paikallisen kaupan ylläpitosiivouksesta: myymälän sekä henkilökunnan tilojen siivous, palvelulinjaston sekä keittiön siivous ja pesu. Työ on osa-aikaista iltatyötä. Työvuoroja on 3-6 viikossa ja työt tehdään ilta-aikaan, klo 18:30-22:00 aikavälillä.

Mitä etsimme: 

Etsimme ahkeria, tunnollisia ja ripeitä työntekijöitä asiakkaallemme. Arvostamme hakijoissa luotettavuutta, sinnikkyyttä sekä positiivista asennetta työn tekemiseen. Työ vaatii hyvää fyysistä kuntoa sekä suomen kielen taitoa. Ensisijaisesti haemme tekijöitä, keneltä löytyisi jo aikaisempaa kokemusta siivoustyöstä, mutta se ei ole välttämätöntä. Työtehtäviin saat aina laadukkaan perehdytyksen suoraan asiakkaalta sekä tarkkaan laaditut ohjeistukset ja muistilistat työsi tueksi. Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi, sillä sinulla on mahdollisuus tehdä myös muita siivouskohteita.

Mitä tarjoamme:

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Tarjoamme joustavan työsopimuksen tilanteesi mukaan - voit sitoutua joko pitkäaikaisesti tai määräajaksi työhön. Palkkaus pohjautuu kiinteistöpalvelualan TES:iin. Tässä loistava työ esimerkiksi opiskelijalle tai osa-aikatyötä etsivälle!

Miten haet työpaikkaa ja hakuaika: 

Me haluamme sinut töihin, jätä hakemuksesi ohessa olevasta hakulinkistä.
Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle.

Hakuaika päättyy 24.1.2021.

Lisätiedot ja yhteystiedot: 

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä arkisin klo 9-11.

Michael Perander
Myyntipäällikkö
Eezy VMP
040 307 5303
michael.perander@eezy.fi

www.eezy.fi