(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikaisia iltasiivoojia Pääkaupunkiseudulle
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.1.2020

L&T on huomisella töissä! Tästä syystä olemme ottaneet tehtäväksemme toimia edelläkävijänä muutoksessa. Päivitimme nimittäin alan esimiesroolit tähän päivään, jotta voisimme selkeyttää vastuualueita, vähentää työnmäärää ja tehostaa esimiestyötä. Tule meidän remmiin mukaan!   

 

Työn merkityksellisyys - onko se sinulle tärkeää? Meille se nimittäin on! Jos se on sinullekin, MIKSET TULISI MEILLE TÖIHIN? Etsimme L&T: n riveihin

 

OSAAVIA, REIPPAITA ILTASIIVOOJAA PKS-alueelle

 

osa-aikaiseen ja itsenäiseen iltatyöhön. Etsimme tekijöitä tarkemmin Korson, Helsingin ja Otaniemen alueille. Siivottavia kohteita löytyy pääasiassa terveydenhuollon kohteista, jotka vaativat korkeaa hygieniatasoa. Tästä syystä, työsi merkitys on erittäin tärkeää laadukkaan terveydenhuollon varmistamiseksi. Työajat ovat ovat ma-pe klo. 19-20 alkaen. Työtunteja on tarjolla 1-4h/pv. Tehtävästä maksetaan KIPA TES 3 = 11,20€/h mukaista palkkaa, sekä tietysti iltatyölisät klo. 18.00 jälkeen. Motivoituneille voi olla myös lisätunteja tarjolla tulevaisuudessa!

 

Emme vaadi sinulta 10: tä tutkintoa, mutta jotta työt tulisi tehdyksi ammattimaisella otteella

 

Sinulla tulisi olla jonkinlainen työkokemustausta (tai koulutustaustaa) siivousalalta. Hallitset siis ainakin siivouksen aseptiikan ja perussiivousmenetelmät - me kyllä perehdytämme sinut talon tavoille! Kommunikoit jollain tasolla suomen kielellä ja mahdollisesti myös englanniksi. 

Tärkeimpiä työkaluja tässä tehtävässä on I Can Do It!- asenne ja siivouspelisilmä, sillä työsi tulos tärkeää! Persoonaltasi olet luotettava, tarvittaessa joustava, sekä osaat toimia itseohjautuvasti - onhan työ itsenäistä. 

 

 

Entäs miksi sinun pitäisi myydä vapaa-aikasi juuri meille?

 

Me tarjoamme sinulle 

 

* Kannustavan Palvelumestarin, joka toimii esimiehenäsi, tsemppaa sinut parhaimpiin tuloksiin viikottain ja tukee sinua arjen keskellä! 

* Henkilöstöedut, kuten kuntosaliedut ja tavallista kattavamman työterveyshuollon, johon kuuluu sairauskassa

* Henkilöstöetuihimme kuuluvat myös henkilökuntakerhot, sekä kulttuuri- ja liikuntasetelit

* Meillä on tarjota sinulle konkreettisia ja monipuolisia mahdollisuuksia edetä urallasi esimerkiksi koulutusmahdollisuudet ja eteneminen uralla!

* Pääset osaksi kiertotaloutta ja ilahduttamaan muita - merkityksellisellä työlläsi!

* Pääset kouluttautumaan aina talon tarjonnan mukaan

* Ja ennen kaikkea, pääset mullistamaan siivousalaa meidän kanssamme! Päivitimme esimerkiski alkuvuonna esimiesroolit tähän päivään, jotta voimme taata työntekijöillemme parhaan mahdollisen tuen! <3

 

 

Oliko tämä kuvaus kuin sinusta kirjoitettu?

 

Siinä tapauksessa ei muuta kuin hakemusta tulemaan, haluamme tavata sinut! Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ilahdutathan meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian. Jos urapolku L&T: llä jäi kiinnostamaan, tsekkaa myös upea uratarina meidän Katarzynasta, jonka taival alkoi siivoojasta ja päätyi... noh se selviää linkin takaa -> https://lassikko.lt.fi/uratarina-puolasta-suomeen-palvelupaallikoksi

 

Jos sinulla jäi jokin vielä mietityttämään, voit ohjata kysymyksesi tähän osoitteeseen rekry@lassila-tikanoja.fi, välitämme viestin esimiehelle. Varsinaisia työhakemuksia otamme vastaan vain rekrytointijärjestelmämme kautta.