Osa-aikaisia iltasiivoojia Kuopioon
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 2.8.2021

Pidätkö itsenäisestä, fyysisestä työstä? Etsitkö säännöllistä iltoihin painottuvaa työtä? Tule mukaan joukkoomme luomaan tiloja joissa on hyvä olla!


Etsimme energisiä SIIVOOJIA osa-aikaisiin työsuhteisiin Kuopioon.

Työtehtävässäsi vastaat ylläpitosiivouksesta koulukohteissa Kuopion alueella. Kohteet sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien päässä Jynkässä ja Rypysuolla. Työaika on ma – pe klo 15 – 21 välillä. Päivässä tunteja kertyy 2-3h ja viikossa 10-15h. Työ alkaa elokuun alussa ja työsuhde on määräaikainen 31.12.21 saakka, jatko on mahdollinen.


Tähän tehtävään emme edellytä alan koulutusta tai työkokemusta, mutta katsomme sen ehdottomasti eduksesi. Arvostamme oikeanlaista asennetta työntekemistä kohtaan, asiakaslähtöisyyttä, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä oman työn organisointitaitoa. Tehtävässä toimimiseen tarvitset erinomaista suomen kielen taitoa.


Kouluympäristön vuoksi valitun henkilön on esitettävä ennen työsuhteen alkua lasten kanssa työskentelevien (504/2002) -lain mukainen oikeusrekisterikeskuksen rikostaustaote, joka on edellytys työsopimukselle. Rikostaustaote ei saa olla kuutta kuukautta vanhempi, kun se esitetään työnantajalle


Kiinnostaako, minkälaista siivoojan työ on ISS Palveluilla? Käy lukemassa lisää moderneista työvälineistämme ja itse työstä lisää digilehdestämme työntekijöidemme kertomana täältä: https://toissa.iss.fi/artikkelit/puhdas-elamys.

Liity mainioon porukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 8.8.2021.


ISS Siivous- ja monipalvelut -yksikkö tuottaa asiakkaillemme ympäri Suomen siivous-, ruokailu- ja monipalveluratkaisuja, joissa yhdistyvät puhtaus, terveellisyys, viihtyisyys ja turvallisuus. Teemme tutkimus- ja kehitystyötä siivousväline- ja raaka-ainetoimittajien kanssa ja testaamme aktiivisesti uusien konseptien toimivuutta. Esimerkiksi ympäristövastuullisuus ja kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä ja valmistamme 40 000 lounasta. Ammattilaisillamme on kyky ja vastuu ratkaista päivittäin eteen tulevia, ammattitaitoa vaativia asioita kohteissa. Haemme yksikköömme jatkuvasti uusia, reippaita osaajia, jotka ymmärtävät työnsä merkityksen.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot