(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikaisia ilta- ja yövuoroja pesulassa
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.12.2018

Etsitkö omaan elämäntilanteeseesi sopivaa lisätyötä tai tykkäätkö valvoa öisin? Haemme asiakasyrityksellemme Espooseen työntekijöitä ilta- ja yövuoroihin. Vuoroja on tarjolla maanantai-perjantai välisenä aikana ja vuoroja. Iltavuorot ovat klo 14-22 ja yövuorot klo 22-07.

Työtä tehdään mattopesulassa, jossa työ on fyysisesti raskasta. Aiempaa kokemusta ei edellytetä, vaan reippaalla asenteella ja hyvällä kunnolla tehtävistä selviää mainiosti. Ohjeistus työssä annetaan suomeksi, joten ymmärräthän ja puhuthan suomea jonkin verran.

Työpaikka sijaitsee Kehä III varrella ja julkisilla pääsee kulkemaan ainakin Espoon Keskuksesta.

Tarjoamme sinulle työn mukavassa työporukassa, tekstiilihuoltoalan TES:n mukaisen palkkauksen ja töitä sopivasti oman elämäntilanteesi mukaan.

Työ sopii hyvin opiskelijalle, lisätyötä etsivälle tai fyysisestä työstä pitävälle, vaikka ainoaksi työksi. Töitä on tarjolla osa-aikaisesti alkuun ja mahdollisesti myöhemmin kokoaikaisesti.

Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana, joten laitathan nopeasti hakemusta tulemaan! Lisätietoja voit kysyä HR-konsultti Nhung Doanilta, nhung.doan@adecco.fi.