(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikaisia elintarviketyöntekijöitä
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.3.2018

Haluatko tehdä töitä opiskelujen ohessa ja varmistaa itsellesi kesätyöpaikka kesäksi 2018? Tule meille töihin!

Asiakasyrityksemme hakee kauttamme osa-aikaisia ELINTARVIKETYÖNTEKIJÖITÄ Lietoon.

Meillä Personalhusetilla voit työskennellä joko päivisin, iltaisin tai lauantaisin oman elämäntilaanteesi mukaisesti. Työtunteja voit tehdä sen mukaan kun esim. opiskelut antavat myöden 8-40h/vk, työpäivän pituus on 8 tuntia.

Työ pitää sisällään monipuolisia liha-alan tuotannon pakkaus- tai leikkaamotehtäviä, jotka ovat fyysisesti melko vaativia.

Toivomme hakijoilta elintarvikealan koulutusta tai aikaisempaa työkokemusta alalta. Halu oppia on silti työkokemusta tärkeämpää, sillä meillä saat perehdytyksen tehtäviisi.

Eduksi katsomme mahdollisuuden jatkaa kesätöissä samassa yrityksessä. Tässä on hyvä tilaisuus varmistaa itsellesi kesätyöpaikka kesäksi 2018!

Edellytämme hakijoilta valmiutta työskennellä viileässä ja kosteassa sekä hygieniapassia. Lisäksi arvostamme hyvää asennetta työntekoon, fyysistä kuntoa sekä nopeaa ja huolellista työotetta. Huomioithan, että työpaikan sijainnin vuoksi kaikkiin työvuoroihin ei pääse julkisilla kulkuneuvoilla.

Työt alkavat mahdollisimman pian ja valitun henkilön tulee esittää negatiivinen salmonellatodistus, jotta työsopimus astuu voimaan.

Olisiko tämä työ sinua varten? Jos kiinnostuksesi heräsi, täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta viimeistään 18.3.2018. Toimi nopeasti, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuajalla ja paikat täytetään heti etsimiemme henkilöiden löydyttyä!

Löydät meidät myös Facebookista: https://www.facebook.com/personalhusetfinland/

Personalhuset Staffing Group on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavia henkilöstöpalvelualan yrityksiä. Meillä on yli 40 toimipaikkaa Pohjoismaiden alueella. Henkilöstövuokrauspalveluiden lisäksi tuotamme rekrytointipalveluja sekä konsultointi- ja muutosvalmennuspalveluita. Laatu ja innostus ovat olennainen osa palveluitamme, tapasit meidät sitten missä tahansa. Me haluamme olla ratkaiseva osa asiakkaidemme menestystarinaa! www.personalhuset.fi

Personalhuset Staffing Group on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Auktorisoidut henkilöstöpalveluyritykset ja tiedot auktorisoinnin edellytyksistä löytyvät osoitteesta http://www.hyvatyopaikka.fi/