(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikaisia elintarvikesiivoojia
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.4.2019
Etsimme Espoonlahteen osa-aikaista
SIIVOOJAA 
huolehtimaan elintarvikemyymälän siisteydestä iltavuorossa. 

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä, ja ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme. Meillä vastaat elintarvikemyymälän puhtaudesta osana kolmen hengen tiimiä. Työaika sijoittuu maanantai- lauantai-illoille klo 18-00 välille. Työtunteja on tarjolla keskimäärin 22- 26 tuntia viikossa. 

Tehtäviisi kuuluu mm. tiskausta, ylläpitosiivousta tausta- ja sosiaalitiloissa, yhdistelmäkoneen käyttö sekä palvelutiskien, kylmiöden yms. myymälän tilojen siivoustehtävät.  

Toivomme, että sinulla on jo kokemusta elintarvikesiivouksesta sekä erinomaiset tiimityöskentelytaidot. Eduksi katsomme hygieniapassin sekä työturvallisuuskortin.


Tarjoamme mahdollisuuden lisäansioihin esimerkiksi opintojen ohella. Lähetä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 5.5.2019. 


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -