(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikaisia elintarvikesiivoojia iltavuoroihin
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.3.2019

Pidätkö tarkkuutta vaativasta itsenäisestä työstä? Nautitko siitä, että saat palvella ihmisiä parhaalla mahdollisella tavalla? Haluatko taloon, joka tarjoaa loistavat etenemis- ja koulutusmahdollisuudet?


Haemme reippaita ja fyysiseen työhön tottuneita ELINTARVIKESIIVOOJIA asiakaskohteeseemme Jyväskylän Huhtasuolle.

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä. Siivouspalveluissa korostamme ergonomiaa ja päivitettyjä siivoustyövälineitä ja -tekniikkoja. Yhdessä toimimalla ja tarjoamalla asiakkaillemme erinomaista palvelua, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky, takaamme laadun ja korkean asiakastyytyväisyyden.

Tehtävässä vastaat elintarviketehtaan tuotantotilojensiivouksesta. Työtä tehdään pääasiassa arki-iltaisin klo 14-23 välillä. Tunteja kertyy 25-37,5 h/vko. Työsuhde on osa-aikainen sekä toistaiseksi voimassaoleva.

Tehtävässä menestyminen ei edellytä aikaisempaa kokemusta tai koulutusta siivoustyöhön vaan koulutamme ja perehdytämme sinut tehtäviisi. Toivomme, että sinulta löytyy omatoimista, huolellista ja vastuunkantavaa työotetta. Lisäksi tehtävässä tarvitaan hyvää suomen kielen taitoa. Eduksesi katsotaan aikaisempi kokemus elintarviketuotantotilojen siivouksesta, hygieniapassi sekä työturvallisuuskortti.

ISS palveluilla tarjoamme sinulle turvallisen ja rehellisen työympäristön. Korostamme päivittäisessä työssämme näitä ominaisuuksia, koska haluamme, että jokainen työntekijä saa työskennellä turvallisessa sekä arvostavassa työympäristössä ja jokaisen työntekijän työpäivä päättyy hymyissä suin. Tule mukaan rakentamaan tulevaisuuden hyvinvointia kanssamme!

Tuntuiko tehtävä omalta? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 19.3.2019 ja työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -