(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikaisia Customer Care Specialisteja Edenredille
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.11.2020
Edenredin asiakaspalvelutehtävissä olet osa monipuolista työnkuvaa, jossa riittää haasteita. Meillä pääset hyödyntämään omia vahvuuksiasi ja vieressä on mitä mainioin työkaveri, joten tylsiä päiviä ei tule vastaan. Työssä saat lisää osaamista asiakaspalvelutehtävistä ja myös eri asiakasryhmien kanssa toimimisesta. Ennen kaikkea työpäivän fiilistä nostaa eloisa työyhteisö, jossa jokainen on osa porukkaa ensimmäisestä päivästä lähtien., Meri - Customer Care Specialist, Edenred
KUVAUS
Haemme useampaa energistä ja asiakaspalveluhenkistä Customer Care Specialistia asiakasyrityksellemme Edenredille osa-aikaiseen Helsingin Vallilaan! Taustasi ei ole tässä roolissa keskeisin - tärkeintä on halusi auttaa asiakkaita heidän tarpeissaan alusta loppuun, ja tuottaa heille positiivinen asiakaskokemus Edenredin palveluiden parissa. Mikäli etsit monipuolista ja elämäntilanteesi mukaan joustavaa osa-aikatyötä esimerkiksi opintojen ohelle, saatat olla etsimämme henkilö!

Customer Care Specialistin tehtävässä toimit osana tiivistä ja lämminhenkistä myynnillistä asiakaspalvelutiimiä, ja olet tärkeässä roolissa luomassa positiivista asiakaskokemusta Edenredin asiakkaille. Tehtävässä otat vastaan yksityis- ja yritysasiakkaiden palvelupyyntöjä puhelimen ja sähköpostin välityksellä, ja pyrit löytämään heidän tarpeeseensa parhaan mahdollisen ratkaisun. Toivomme sinulta jo hieman aiempaa kokemusta asiakaspalvelusta, mutta kokemustasi tärkeämpää on intosi ja halusi palvella asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla! Työtehtävä on osa-aikainen (vähintään 30 h/kk) ja ja sopiikin joustavuutensa ansiosta erinomaisesti esimerkiksi opintojen ohelle. Työajat sijoittuvat toimistoaikoihin, ja odotamme sinulta mahdollisuutta työskennellä kokonaisia työpäiviä.

Tarjoamme


* Mahdollisuuden kerryttää arvokasta työkokemusta B2C - ja B2B-asiakaspalvelusta
* Pienen ja lämminhenkisen työyhteisön tuen
* Kattavan perehdytyksen tehtävään
* Joustavasti sovittavissa olevat työajat


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA
Pääasialliset työtehtäväsi ovat:


* Yksityis- ja yritysasiakkaiden yhteydenottojen vastaanottaminen puhelimitse ja sähköpostitse
* Asiakastarpeen kartoitus ja kyselyihin vaadittavat taustaselvitystyöt
* Asiakkaiden neuvonta ja opastus
* Lisämyyntimahdollisuuksien tunnistaminen

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Aiempaa työkokemusta asiakaspalvelun parista
* Asiakaslähtöinen ja energinen työote
* Kyky työskennellä tehokkaasti paineen alla hektisissäkin tilanteissa
* Hyvät tietotekniset valmiudet ja kyky omaksua nopeasti uusia järjestelmiä
* Sujuva suomen ja englannin kielen osaaminen


Työntekijänä olet:


* Iloinen ja ulospäinsuuntautunut
* Paineensietokykyinen
* Asiakaspalveluhenkinen
* Ratkaisukeskeinen
* Joustava


Muuta tietoa


* Työmäärä: Osa-aikainen - minimitunnit 30 h /kk mutta toivomme että voisit työskennellä useampanakin päivänä viikossa etenkin kiireaikoina
* Aloitus: Heti
* Kesto: 31.5.2021 asti (jatko mahdollinen)
* Sijainti: Vallila, Helsinki
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Edenred Finland Oy:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Edenred on Suomen johtava työsuhde-etujen tarjoaja ja suomalaisten yritysten kumppani työhyvinvoinnin edistämisessä. Edenred tarjoaa modernit ratkaisut tärkeimpiin henkilöstöetuihin ja lisäksi tuotevalikoimaan kuuluu Delicard-lahjakortti. Yhteinen missiomme on rakentaa hyvinvointia suomalaiseen työelämään tuotteidemme avulla. Hyvinvointi on kaiken toimintamme keskiössä, niin visiossamme, yrityskulttuurissamme kuin toimistomme mööbeleissä. Tutustu Edenred Finlandiin myös sosiaalisessa mediassa sekä osoitteissa www.edenred.fi ja tauonpaikka.edenred.fi.