(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikaisia Asiakaspalvelijoita lentokentälle
Wippii Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.6.2018

Haemme Helsinki-Vantaan lentokentälle palveluhenkisiä ja ammattitaitoisia asiakaspalvelijoita T1 ja T2 terminaaleissa sijaitseviin infopisteisiin. 

Työ on pääasiassa asiakkaiden neuvontaa ja opastusta taksipalveluihin liittyvissä asioissa. Tässä työssä tulet työskentelemään itsenäisesti asiakasrajapinnassa, joten aikaisempi työkokemus asiakaspalvelutehtävistä katsotaan eduksi. Etsimämme henkilö on reipas, ulospäinsuuntautunut ja hallitsee hyvin suomen ja englannin kielen. 

Työsuhde on alkuun määräaikainen kesäsesongin ajaksi, mutta työssä on mahdollisuus myös jatkoon kesäkauden jälkeen. Työvuorot sijoittuvat vuorokauden ympäri seuraavasti: klo. 06-14, 14-22 ja 22-06. Välillä saattaa olla tarjolla myös lyhyempiä vuoroja. Työ on osa-aikainen, mutta tuntimääriä voidaan räätälöidä hakijan kapasiteetin mukaan. Kerrothan hakemuksessasi kuinka paljon olisit valmis ottamaan tunteja vastaan. 

Työt alkavat heinäkuun alussa ja jatkuvat alustavasti ainakin syyskuulle asti. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla ja täytämme paikat heti sopivien hakijoiden löydyttyä. Jätäthän siis hakemuksesi pikaisesti kotisivujemme kautta.

Rekrytointia hoitaa:

Julia Laakso, HR Consultant

julia.laakso@wippiiwork.com tai p. 040 724 0808