(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikaisia asiakas- /tuotetukityöntekijöitä
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2018Työn kuvaus:
  Etsimme nyt asiakkaallemme reippaita ja asiakaspalveluhenkisiä
 
TYÖNTEKIJÖITÄ ASIAKAS-/TUOTETUKEEN osa-aikaiseen pitkäaikaiseen työsuhteeseen.
 
Työ on pikaruokala-alan asiakkaiden perehdyttämistä kassajärjestelmän käyttöön kassan asennuksen yhteydessä. Työ on keikkaluonteista ja sitä tehdään 1-2 päivän pätkissä. Vuorot ovat kestoltaan kahdeksan tuntia ja ne saattavat sijoittua mihin vuorokauden aikaan tahansa, enimmäkseen päivään ja iltaan. Esimerkiksi asiakkaan ollessa avoinna 24 h, toimitaan myös ilta- ja yövuoroissa, 8 h/vuoro. Saat tietää työajat ja keikat hyvissä ajoin etukäteen, joten myös omien aikataulujen sopeuttaminen on helppoa. Työ sopii loistavasti esimerkiksi opiskelijoille lisätulon lähteeksi sekä arvokkaan asiakaspalvelutyökokemuksen kartuttamiseen.
 
Eduksesi katsomme, jos olet työskennellyt pikaruokalaketjussa ja kassajärjestelmät ovat sinulle tuttuja. Se ei ole kuitenkaan välttämätöntä. Tärkeintä on, että olen valmis omaksumaan ja oppimaan uusia asioita nopeallakin aikataululla. Odotamme sinulta paineensietokylyä, pitkäjänteisyyttä sekä asiakaspalvelulähtöisyyttä ja kykyä kouluttaa ja perehdyttää uusia käyttäjiä kassajärjestelmälle. Eduksesi katsomme englanninkielen taidon, joka saattaa joillakin asiakkailla olla tarpeen.
 
Tarjoamme sinulle mielenkiintoien ja monipuolisen työn, jota pystyt tekemään osa-aikaisesti sekä kilpailukykyisen tuntipalkan. Pääset työskentelemään asiakasrajapinnassa ja käyttämään asiakaspalvelutaitojasi haastavissakin tilanteissa. Työ alkaa 6-8 tunnin palkallisella koulutuspäivällä.
 
Onhan sinulla ajokortti, sillä työssä liikutaan joko asiakkaan tarjoamalla autolla tai omalla autolla, jonka käytöstä saa kilometrikorvaukset. Keikkoja saattaa olla ympäri Suomen ja asiakkaan tarjoama auto tulee hakea ja palauttaa Tampereen Hatanpäälle.
 
Hae heti, sillä teemme haastatteluita jo hakuaikana! Täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon HR konsultti Juulia Lehtonen, p. 050 444 4448 / juulia.lehtonen@adecco.fi.

Asiakkaan tehtävänimike:  Asiakaspalvelu / helpdesk


Sijainti:  TAMPERE


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Juulia Lehtonen, +358504444448


Toimipaikka:  Tampere