Osa-aikaisia aamusiivoojia
Lassila&Tikanoja Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2021

Tehtävämme on pistää kaikki ihmisen tuottama uudelleen käyttöön, kenties joskus vielä avaruudestakin. Mutta juuri nyt meillä on runsaasti avoimia työtehtäviä maapallolla! Liity remmiin mukaan ja tule meille  

   

OSA-AIKAISEKSI AAMUSIIVOOJAKSI TURKUUN!

   

Pesti on osa-aikainen, missä työtunteja on mahdollista kerryttää lyhyemmissä pätkissä - tämä työ sopii siis mainiosti esimerkiksi opiskelijalle tai muuten lisätienestiä etsivälle. Työvuorot asettuvat aamuun kello 6.00-8.00 maanantaista perjantaihin. Tässä tehtävässä pääset olemaan osa työyhteisöä, jossa ylläpidetään eri koulukohteiden siisteyttä iloisella asenteella asiakkaat huomioiden. 

 

Toivomme hakijalta ennen kaikkea luotettavuutta, joustavuutta ja valmiuksia toimia itseohjautuvasti sekä sujuvaa suomen kielen taitoa. Arvostamme positiivista palveluasennetta, eli hymyn tuominen työyhteisöön on ehdottoman tärkeää!  Aikaisempi työkokemus, hyvä siivoussilmä ja ote mopista ovat toki plussaa, mutta näissä hommissa asenne ja motivaatio ratkaisevat.

 

Saat meiltä:  

-Työhösi hyvän perehdytyksen ja halutessasi tuemme sinun oman koulutus- ja urapolkusi rakentamista talon sisällä.  

-Esihenkilösi pitää sinusta huolen sekä tukee päivittäisessä tekemisessä.  

-Hyvät ja asianmukaiset työvälineet.  

-Ison talon henkilöstöetuuksia mm. laaja työterveyshuolto, mahdollisuus liittyä sairaskassamme jäseneksi sekä osallistuminen henkilökuntakerhojen toimintaan.

   

Mikäli sinulla herää kysymyksiä tähän työhön tai rekrytointiin liittyen, voit lähettää viestiä osoitteeseen rekry@lassila-tikanoja.fi. Muista lisätä viestiisi työilmoituksen viisinumeroinen tunnus, jonka löydät sivun yläreunasta otsikon vierestä. Huomioithan, ettemme ota hakemuksia vastaan sähköpostin kautta.  

   

Millaista siivoustyö on L&T:llä? Katso oheisesta linkistä:  
https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat/lt-tyonantajana/siivoustyo  

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot