Osa-aikaisia aamusiivoojia Turkuun
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.8.2018

Etsimme nyt reippaalla ja joustavalla asenteella varustettua AAMUSIIVOOJIA  asiakaskohteeseemme Turkuun oppilaitosympäristöön.


Haemme kolmea aamusiivoojaa osa-aikaisiin työsuhteesiin. Työvuorot alkavat arkiaamuisin kello 6 ja kestävät arvioidusti klo 11 saakka. Työtunteja kertyy 3,5-5 tuntia/pvä joka arkipäivältä. Työsuhteet ovat toistaiseksi voimassa olevia. 

Hakijalta edellytämme aikaisempaa kokemusta ylläpitosiivouksista sekä sujuvaa suomen kielen taitoa. Ruotsin kielen taito lasketaan eduksesi. Työssäsi tarvitset hyvää peruskuntoa sekä aurinkoista palveluasennetta. Viihdyt tehtävässä, jos työskentelet mielelläsi aikaisin aamulla ja sinulla on tunnollinen sekä oma-aloitteinen asenne työntekoon. 


ISS:llä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi ja kouluttautua siivousalan ammattilaiseksi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.


Haluatko luoda asiakkaillemme miellyttävää ympäristöä osana isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 15.8.2018.

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” –palveluasenne.

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1164489
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 15.8.2018
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Turku