(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen/kokoaikainen nuorempi sähkösuunnittelija FCG:lle Helsinkiin
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.1.2020
Etsimme asiakkaallemme FCG Suunnittelu ja tekniikka Oy:lle osa-aikaista tai kokoaikaista sähkösuunnittelijaa Helsinkiin. Hallitsetko AutoCAD:n ja haluat kehittyä sähkösuunnittelun ammattilaiseksi? Tämä paikka voi olla sinua varten! Mikäli kiinnostuit, lue lisää alta ja hae tehtävään heti - aloitamme haastattelut mahdollisimman pian!
KUVAUS
Tarjoamme


* Erittäin hyvät kehittymismahdollisuudet
* Monipuoliset ja mielenkiintoiset projektit
* Joustavuutta työvuorojen suhteen


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä
TYÖNKUVA
Sähkösuunnittelutiimi työskentelee monipuolisten ja mielenkiintoisten projektien kanssa. Tässä tehtävässä tulet tukemaan kokeneempaa sähkösuunnittelijaa hänen helpommissa tehtävissään. Työtehtäviisi kuuluu esimerkiksi sähkösuunnitelmien piirtäminen mallista AutoCAD:ia käyttäen. Tulet työskentelemään itsenäisellä työotteella, mutta tiimi on sinun tukenasi ja sinä vastavuoroisesti heidän tukenaan.

Työmäärä on sovittavissa tilanteesi mukaan ja voit työskennellä joustavasti noin 1-5 päivää viikossa.

Tämä on erinomainen tilaisuus päästä kartuttamaan arvokasta työkokemusta. Työntekijöidemme osaamisen kehittyminen on asiakasyrityksellemme tärkeää. Sinulla on mahdollisuus päästä kiinnostaviin ja haastaviin tehtäviin monipuolisissa asiakasprojekteissa. Asiakasyrityksemme tukee osaamisesi kehittämistä talon sisällä!
ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Sähköalan AMK-insinöörin opintoja
* AutoCAD-osaamista
* Sujuva suomen kielen taito


Etsimämme henkilö on:


* Tarkka
* Itsenäinen
* Joustava


Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: 12kk
* Sijainti: Helsinki
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Täältä löydät lisää tietoa asiakasyrityksestämme FCG Suunnittelu ja tekniikka Oy