(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen yötyö
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.3.2018

Etsitkö omaan elämäntilanteeseesi sopivaa lisätyötä tai tykkäätkö valvoa öisin? Etsimme asiakasyrityksellemme Espooseen fyysiseen työhön kykeneviä työntekijöitä yövuoroihin. Yövuoroja on tarjolla maanantai-perjantai välisenä aikana ja vuoroja voi tehdä oman tilanteen mukaan 1-3 vuoroa per viikko tai vaikka vain joka toinen viikko. Satunnaisesti tarjolla voi olla myös iltavuoroja.

Työtä tehdään mattopesulassa, jossa työ on fyysisesti raskasta. Aiempaa kokemusta ei edellytetä, vaan reippaalla asenteella ja hyvällä kunnolla tehtävistä selviää mainiosti. Ohjeistus työssä annetaan suomeksi, joten ymmärräthän ja puhuthan suomea jonkin verran.

Työpaikka sijaitsee Kehä III varrella ja julkisilla pääsee kulkemaan ainakin Espoon Keskuksesta. Oman auton käyttö on kuitenkin eduksi.

Tarjoamme sinulle työn mukavassa työporukassa, tekstiilihuoltoalan TES:n mukaisen palkkauksen ja töitä sopivasti oman elämäntilanteesi mukaan.

Kerro hakemuksessasi montako yövuoroa viikossa olisit valmis tekemään. Työ sopii hyvin opiskelijalle, lisätyötä etsivälle tai fyysisestä työstä pitävälle vaikka ainoaksi työksi. Haastatteluita toteutetaan jo hakuajan puitteissa ja aloittamaan pääsee halutessaan pikaisellakin aikataululla. Töitä on tarjolla kevääseen 2018 saakka.
Lisätietoja voit kysyä HR-konsultti Nhung Doanilta 0504444496 (parhaiten tavoitettavissa tiistaisin klo 13-14) tai nhung.doan@adecco.fi.