(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen yhteyshenkilö
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.5.2018

Innostutko digipalveluista? Haluatko mukaan kasvavaan ohjelmistoyritykseen?

Haemme asiakkaallemme YHTEYSHENKILÖÄ Tampereelle.

Yhteyshenkilö toimii osana tiimiä, joka auttaa tulevia ja nykyisiä asiakkaita yrityksen pilvipalveluun liittyvissä asioissa. Lisäksi palvelua tarjotaan kumppaneille jotka osallistuvat palveluiden markkinointiin. Palvelukanavina ovat pääasiassa sähköposti ja chat. 

Työsi voi olla aluksi osa-aikaista (vähintään 20 tuntia viikossa). Työtä voi tehdä joustavasti klo 8-18 välillä ja työ alkaa mahdollisimman pian/sopimuksen mukaan. Myös etätyö on mahdollista. 

Toivomme, että sinulla olisi jo aiempaa kokemusta toimistotehtävistä ja/tai asiakaspalvelutehtävistä. Hallitset suomen kielen erinomaisesti ja englannin kielen taitosi on hyvällä tasolla. Lisäksi olet kiinnostut  digipalveluiden käytöstä ja toimit sujuvasti tietokoneen kanssa. 

Tarjoamme sinulle työtehtävän, jossa pääset näyttämään osaamisesi asiakaspalvelutehtävissä, ja pääset osallistumaan myös yrityksen palveluiden kehittämiseen. Lisäksi pääset mukaan nuorekkaaseen tiimiin, joka edustaa oman alansa huippuosaamista. 

Jos kiinnostuit, täytä sähköinen hakemuksesi viimeistään 20.05.2018 oheisen linkin kautta tai osoitteessa www.personalhuset.fi. Huomioithan, että haastattelemme hakijoita jo hakuajalla, joten toimithan pikaisesti.

Löydät meidät myös Facebookista: https://www.facebook.com/personalhusetfinland

Personalhuset Staffing Group on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavia henkilöstöpalvelualan yrityksiä. Meillä on yli 40 toimipaikkaa Pohjoismaiden alueella. Rekrytointipalvelujen lisäksi tuotamme konsultointi- ja muutosvalmennuspalveluita sekä henkilöstövuokrausta. Laatu ja innostus ovat olennainen osa palveluitamme, tapasit meidät sitten missä tahansa. Me haluamme olla ratkaiseva osa asiakkaidemme menestystarinaa! www.personalhuset.fi