(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen web-kehittäjä markkinointitoimisto Senseille Järvenpäähän
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2019
Oletko markkinoinnista kiinnostunut kunnianhimoinen tulevaisuuden web-kehittäjä, joka hakee osa-aikaista työtä opintojen ohelle? Haluatko työskennellä osana dynaamista ja kunnianhimoista tiimiä asiakkaiden tarpeiden ratkaisemisen sekä teknisten haasteiden parissa? Mikäli omaat aikaisempaa kokemusta WordPressin ja CSS:n käytöstä sekä intohimoa markkinointia kohtaan, lue lisää ja hae jo tänään!
KUVAUS
Academic Work etsii osa-aikaista web-kehittäjää Järvenpäähän!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina Senseillä.
TYÖNKUVA
Tässä tehtävässä pääset työstämään sekä uusien että nykyisten asiakkuuksien toimeksiantoja. Osallistut asiakkaiden tarpeiden ratkaisemiseen sekä erilaisten teknisten haasteiden ratkaisuun. Tehtävään kuuluu muun muassa lisäysten ja muutosten tekeminen asiakkaiden verkkosivuihin, ohjelmien integrointi sekä muita muotoiluun liittyviä tehtäviä. Työskentelet pienessä ja energisessä viiden henkilön tiimissä nuorekkaassa ja kasvavassa yrityksessä.

Työtehtäviisi kuuluu:


* Asiakkaiden tarpeiden ratkaiseminen ja teknisten ongelmien ratkaisu
* Lisäysten ja muutosten tekeminen asiakkaiden verkkosivuihin
* Ohjelmien integrointi


Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden kehittyä työssä, sillä työtehtävä muovautuu oman osaamisen ja kiinnostuksen mukaan. Asiakasyrityksemme tarjoaa dynaamisen ja kunnianhimoisen työympäristön sekä laajat mahdollisuudet vaikuttaa omaan työkuvaan ja yritykseen.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimällämme henkilöllä on tehtävään soveltuva korkeakoulutausta (AMK) sekä aitoa kiinnostusta ja innostusta web-kehitystä ja markkinointia kohtaan. Sinulla on tietämystä WordPress-ympäristöstä sekä CSS-kielestä. Sinulla saattaa olla aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä esimerkiksi harjoittelun tai kesätyön kautta, mutta tärkeintä on kuitenkin innokkuutesi sekä intohimosi alaa kohtaan. Henkilönä olet ratkaisukeskeinen ja kunnianhimoinen. Osaat työskennellä itsenäisesti etkä pelkää vastuun ottamista ja uusien ehdotusten antamista. Tämän lisäksi sinulla on sujuvat suomen ja englannin kielen taidot.

Etsimällämme henkilöllä on:


* WordPress ja CSS-osaamista
* Innokkuutta ja intohimoa markkinointia kohtaan
* Kunnianhimoinen ja ratkaisukeskeinen asenne
* Kykenevä itsenäiseen työskentelyyn ja rohkea ote työhön
* Sujuvat suomen ja englannin kielen taidot


Eduksi katsotaan, jos sinulla on aikaisempaa työkokemusta markkinointi-/digialalta.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Osa-aikainen, noin 10 tuntia viikossa

Kesto: 6 kuukautta + mahdollisuus rekrytoitumiseen

Paikka: Sibeliuksenkatu 19, Järvenpää

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 14.2.2019

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin - olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ladattavat tiedostot. Voit hakea työpaikkaa painamalla Hae työpaikkaa! työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel03@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme

https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.
MUUTA TIETOA
Markkinointitoimisto Sensei on vuonna 2013 perustettu markkinoinnin eri osa-alueisiin erikoistunut yritys. Heidän palveluihin ja tuotteisiin kuuluvat muun muassa verkkosivut, graafinen suunnittelu, painotuotteet, markkinoinnin strateginen suunnittelu sekä markkinointikampanjat. He palvelevat organisaatioita laajalla skaalalla ja yhteistyössä ammattilaisten kanssa eri puolelta Suomea ja ulkomailta.