(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen viikonloppusiivooja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.8.2018

Hei Sinä, joka etsit itsenäistä ja liikuttavaa sisätyötä! Meillä on nyt tarjolla Oulussa

SIIVOUSTYÖTÄ

Työtä on tarjolla noin 2-7,5h/vko ja työtä tehdään viikonloppuisin. Tässä tehtävässä toimit siivouksessa osana hyvää ja toimeliasta porukkaa. Etsimme työhön vakituista ja motivoitunutta tekijää.

Tarjoamme:
* kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukaisen palkan
* kotimaisen pitkän linjan työnantajan ja hyvän työporukan
* nykyaikaiset työvälineet, esim. työtä helpottavat mobiilisovellukset
kattavan työterveyshuollon ja liikunta- ja kulttuuriseteleitä

Tehtävässä onnistuaksesi et tarvitse kolmea tutkintoa ja 15 vuoden työkokemusta. Aikaisempi kokemus terveydenhuollon kohteiden siivouksesta tai alan tutkinto on plussaa, mutta ennen kaikkea arvostamme reipasta asennetta, asiakaspalveluhenkisyyttä ja halua oppia uutta. Motivaation on oltava kunnossa – meillä kätesi jäljestä syntyy enemmänkin kuin puhtautta ja silmän iloa. Odotamme hakijoilta myös luotettavuutta sekä joustavuutta muuttuvien tilanteiden varalle.

Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan, monipuoliset työtehtävät ja ison talon edut. Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja luotsaamme uralla eteenpäin omien tavoitteidesi puitteissa.

Hae paikkaa mahdollisimman pian osoitteessa www.lt.fi/toihin. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Tutustu samalla henkilöstöetuihimme, ja L&T:n monipuoliseen toimintaan muutenkin, saatat yllättyä!
Lisätietoja tehtävistämme saat sähköpostitse: rekry(at)lassila-tikanoja.fi. Huomaathan, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse.