(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen viikonloppusiivooja Turkuun
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.5.2020

Etsitkö työtä tai esimerkiksi lisätienestiä opintojen oheen viikonloppujen ratoksi? Hienoa, haemme nyt 

   

OSA-AIKAISTA SIIVOOJAA

 

vakituiseen osa-aikaiseen työsuhteeseen, Turkuun. Työtä tehdään parittomina viikonloppuina lauantaisin ja sunnuntaisin. Yhteensä työtä kertyy viikonlopussa n. 4h. 

 

Edellytämme kohteessa ennen kaikkea hyvää asiakaspalveluasennetta ja vahvaa sitoutumista korkeaan laatuun. Tässä tiimissä asenne ratkaisee. Vaikka arvostammekin aiempaa kokemusta alalta, perehdytämme innolla myös untuvikot työtehtäviin. Toivomme, että viihdyt ihmishulinassa ja tapahtumarikkaassa ympäristössä. Toivomme sinulta suomenkielen taitoa. Kohteen vaatimuksiin kuuluu turvallisuusselvityksen tekeminen työntekijälle. 

 

Tarjoamme sinulle vakituisen lisätienestin osana hyvää työporukkaa, kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön sekä mahdollisuuden kehittyä siivousalan ammattilaiseksi! Käytössäsi ovat myös kaikki ison talon henkilöstöedut henkilökuntakerhoista kulttuuri- ja liikuntaseteleihin ja leffalippuihin saakka. Olet myös enemmän kuin tervetullut rakentamaan uraa ketterään kiertotalousfirmaamme! 

   

Oletko etsimämme henkilö? Jos kolahti kohdilleen, kerro meille lisää itsestäsi ja hae paikkaa nettisivujemme kautta oheisesta linkistä. Paikka kyseiseen tehtävään täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ilahdutathan meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian! 

  

Mikäli sinulla herää erityisiä kysymyksiä tähän työhön tai rekrytointiin liittyen, voit lähettää viestiä osoitteeseen rekry@lassila-tikanoja.fi. Muista lisätä viestiisi työilmoituksen viisinumeroinen tunnus, jonka löydät sivun yläreunasta otsikon vierestä. Huomioithan, ettemme ota hakemuksia vastaan sähköpostin kautta.  

 

Korona-pandemian aikana toteutamme haastettelut puhelimitse tai videotyökalun avulla.