Osa-aikainen viikonloppusiivooja Turkuun
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.3.2020

Etsitkö työtä, joka mukautuu sinun menojesi mukaan? 

   

OSA-AIKAINEN SIIVOOJA

 

tule meidän tiimiimme Turkuun vakituiseen työsuhteeseen. Tämä työ ei ole mikä tahansa tehtävä, vaan mukautuu sinun omien resurssiesi mukaisesti. Töitä tehdään aina parittomina viikonloppuina lauantaina ja sunnuntaina (4h yhteensä), joten aikaa jää paljon muullekin. Mikäli toivot lisää tunteja, niiden lisääminen onnistuu kyllä. Työ pitää sisällään toimisto-, saniteetti- sekä lepotilojen siivousta. 

 

Edellytämme kohteessa ennen kaikkea hyvää asiakaspalveluasennetta ja vahvaa sitoutumista korkeaan laatuun. Tässä tiimissä asenne ratkaisee. Vaikka arvostammekin aiempaa kokemusta alalta, perehdytämme innolla myös untuvikot työtehtäviin. Toivomme, että viihdyt ihmishulinassa ja tapahtumarikkaassa ympäristössä. Toivomme sinulta suomenkielentaitoa, sekä suomen kansalaisuutta.

 

Tarjoamme valmentajaksesi tsemppaavan esimiehen ja ison yrityksen osaavat huoltojoukot. Huolto nimittäin tässä joukkueessa pelaa: työterveyshoito on meillä jo valmiiksi hyvä, mutta päälle tulee vielä sairauskassan jäsenyys. Ja toisin kuin fanaattisemmat joukkueenjohtajat, me tajuamme, että elämään mahtuu muutakin. Kaikille työntekijöille avoimet henkilökuntakerhomme välittävät mm. kulttuuri- ja liikuntaseteleitä ja leffalippuja jäsenilleen. Ja kaikki tämä vakityössä - meillä pelataan reilua peliä, eikä ketjuteta pätkätöitä.

 

Tartu siis mahdollisuuteen! Vastaa huolella kaikkiin kysymyksiimme, kerro osaamisestasi ja miksi juuri sinut kannattaisi valita A-sarjaan. Pääset jättämään hakemuksesi oheisen linkin kautta.

 

Vai jäikö jokin vielä mietityttämään? Voit tutustua L&T:hen työnantajana osoitteessa https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat tai lähettää kysymyksesi osoitteeseen rekry@lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse.

 

Koronaviruksen leviämisestä johtuvan poikkeustilan vuoksi toteutamme toistaiseksi haastattelut ensisijaisesti puhelin- ja videohaastatteluina.

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1353013
  • Tehtäväalue: Kiinteistöala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 7.4.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: L&T L&T (offre32842692.9860 (a) lassila-tikanoja-oyj.contactrh.com)
  • Puhelin: 35810636111
  • Sijainti: Turku