(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen viestintäassistentti Kiinteistönvälitysalan Keskusliittoon, Helsinki
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2019
Etsimme osa-aikaista viestintäassistenttia kehittymään viestintäpäällikön tukena! Mikäli olet markkinoinnin tai viestinnän opiskelija ja sinulla on jo hieman kokemusta viestinnän tehtävistä esim. järjestötoiminnan kautta, saatat olla etsimämme henkilö. Lue lisää ja hae tehtävää saman tien, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!
KUVAUS
Academic Work etsii osa-aikaista viestintäassistenttia Helsinkiin!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina Kiinteistönvälitysalan Keskusliitto ry:ssä.
TYÖNKUVA
Viestintäassistenttina pääset käsiksi monipuolisiin tehtäviin viestintäpäällikön tueksi. Teet yhteistyötä myös toimitusjohtajan ja hallituksen kanssa. Autat tarvittaessa kokousjärjestelyissä ja muissa juoksevissa asioissa. Osallistut tapahtumien ja koulutusten tuottamiseen ja järjestämiseen. Osaamisesi karttuessa, pääset tuottamaan sisältöä mm. uutiskirjeisiin, verkkosivuille ja sosiaaliseen mediaan. Tässä tehtävässä kerrytät monipuolista kokemusta viestinnästä ja tapahtumantuottamisesta. Et kuitenkaan pelkää tarttua muihinkaan avustaviin tehtäviin ja sinulla on hyvä asenne.

Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden kehittyä monipuolisissa viestinnän tehtävissä. Osaamisesi karttuessa sinun on mahdollista myös kasvattaa vastuitasi.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimällämme henkilöllä on tehtävään soveltuvat opinnot käynnissä, kuten markkinoinnin tai viestinnän AMK/yliopisto-opinnot. Olet kerryttänyt kokemusta viestinnän tehtävistä esimerkiksi aiemman järjestötoiminnan kautta. Sinulla on erinomaiset kommunikointitaidot ja nautit vastuullisista työtehtävistä. Tämän lisäksi sinulla on omatoiminen ja aktiivinen työskentelyote. Osaat hyvin MS-Office työkalut, sinulle on helppoa omaksua uusia järjestelmiä ja jos osaat Adoben PhotoShop ja InDesignin perusteet, on siitä sinulle ehdotonta hyötyä. Sinulla on sujuvat suomen kielen taidot, englannin kielen taito katsotaan eduksi.

Etsimällämme henkilöllä on:


* Tehtävään soveltuvat opinnot käynnissä (esim. markkinointi/viestintä, AMK tai yliopisto)
* Erinomaiset kommunikointitaidot
* Omatoiminen ja aktiivinen työskentelyote
* Hyvät IT-taidot (esim. Ms Office)
* Sujuva suomen kielen taito


Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: 15h/kuukausi

Kesto: Lokakuun 2019 loppuun

Paikka: Pasilankatu 2, 00240 Helsinki

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 13.2.2019

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin - olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ladattavat tiedostot. Voit hakea työpaikkaa painamalla Hae työpaikkaa! työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel01@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme
https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.
MUUTA TIETOA
Kiinteistönvälitysalan Keskusliitto Ry on vuonna 2008 perustettu kiinteistönvälitysalan kattojärjestö. Sen tavoitteena on mm. asuntokaupan vauhdittaminen, sen turvallisuuden edistäminen sekä välittäjien ammattitaidon lisääminen. Lisäksi liitto pyrkii sitouttamaan alaa Hyvään välitystapaan sekä kehittämään odotukset ylittävää palvelukulttuuria alalla.