Osa-aikainen viestinnän asiantuntija, Metsäteollisuus ry, Helsinki
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 3.6.2021
Etsimme nyt suomalaisen metsäteollisuuden etujärjestöön uransa alkuvaiheilla olevaa viestinnän asiantuntijaa työskentelemään osa-aikaisesti määräaikaisessa sijaisuudessa ensi vuoden alkupuolelle saakka. Metsäteollisuus ry tarjoaa poikkeuksellisen näköalapaikan suomalaiseen yhteiskuntaan ja talouselämään. Roolissasi osallistut aktiivisesti organisaatio- ja vaikuttajaviestinnän monipuolisiin tehtäviin sekä järjestät tilaisuuksia. Olet osa viestinnän tiimiä korkeasti koulutettujen asiantuntijoiden suuremmassa ryhmässä. Voit olla korkeakouluopintojesi loppuvaiheessa tai jo valmistunut, mutta tärkeintä on positiivinen asenteesi, halu tarttua uuteen ja kehittyä monipuolisena viestijänä. Lue alta lisää ja jätä hakemuksesi ensimmäisten joukossa, sillä etenemme nopealla aikataululla sopivien kandidaattien kanssa!
KUVAUS
Viestinnän asiantuntijana työskentelet osa-aikaisesti kolmena päivänä viikossa monipuolisten organisaatio- ja vaikuttajaviestinnän tehtävien parissa. Pääset hyödyntämään luovaa kykyäsi tuottaa tekstiä niin suomeksi kuin englanniksi mielenkiintoisessa sellu-, paperi-, kartonki- ja pakkausteollisuuden sekä puuteollisuuden maailmassa. Tehtävässä saat tukea lähimpinä kollegoinasi toimivilta viestintätiimiläisiltä.

Tarjoamme


* Mielenkiintoiset työtehtävät
* Arvokkaan mahdollisuuden kerryttää alan työkokemusta ja kasvaa viestinnän osaajana
* Viihtyisän työympäristön ja loistavan sijainnin Helsingin keskustassa

TYÖNKUVA
Roolissa osallistut laajasti organisaatio- ja vaikuttajaviestinnän tuottamiseen metsäteollisuuden toimialalla. Pääset myös seuraamaan läheltä metsä-, talous- ja työelämäsektorin tapahtumia sekä järjestämään tilaisuuksia.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Soveltuva koulutustausta (esim. viestinnän, talous- tai yhteiskuntatieteiden opinnot tai tutkinto)
* Sujuva kirjallinen ja suullinen suomen ja englannin kielen taito
* Kykyä hahmottaa ja koordinoida laajoja kokonaisuuksia


Eduksi katsotaan aiempi työkokemus viestinnän tehtävistä, kokemus sisällöntuotannosta sosiaaliseen mediaan sekä tapahtumien järjestämisestä.

Työntekijänä olet:


* Oma-aloitteinen
* Tunnollinen
* Positiivisella asenteella varustettu tiimipelaaja, joka kykenee myös itsenäiseen työhön


Muuta tietoa


* Aloitus: 16.8.2021
* Kesto: 16.8.2021-31.1.2022, kolme päivää viikossa
* Sijainti: Snellmaninkatu 13, 00170 Helsinki


Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Metsäteollisuus ry:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Maailman irtautuessa fossiilitaloudesta, metsäteollisuus on tulevaisuuden menestysala. Suomi on sen edelläkävijämaa ja Metsäteollisuus ry Suomessa toimivien metsäteollisuusyritysten edunvalvontajärjestö.

Metsäteollisyys ry:n muodostavat 72 jäsenyritystä, aina maailman suurimmista metsäteollisuuskonserneista pienempiin sahayrityksiin. Yritykset toimivat sellu-, paperi-, kartonki- ja pakkausteollisuudessa sekä puutuoteteollisuudessa. Puutuotealan jäsenyritykset ovat teollisia sahoja, levyteollisuusyrityksiä ja rakennuspuusepäntuotteiden ja puutalojen valmistajia. Metsäteollisuus ry edustaa Suomen koko massa-, paperi- ja kartonkiteollisuutta sekä suurinta osaa puutuoteteollisuudesta.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot