(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen vierailukeskusopas Äänekoskelle
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2019
Etsimme nyt Metsä Groupin Äänekosken tehdasalueelle kesällä 2018 auenneeseen Pro Nemus -vierailukeskukseen tiimimme vahvistukseksi aurinkoista ja asiakaspalveluhenkistä VIERAILUKESKUSOPASTA.

Uusi vierailukeskus tarjoaa vierailleen läpileikkauksen Metsä Groupista elämyksellisellä ja mieleenpainuvalla tavalla. Se tuo suomalaisen metsän sekä metsäteollisuuden konkreettisesti lähelle vierasta muun muassa virtuaalisten tehdaskierrosten, erilaisten simulaattoreiden ja installaatioiden sekä havainnollistavien ja mielenkiintoisten kokemuspisteiden avulla.

Haemme osa-aikaista työntekijää työskentelemään kahdessa vuorossa noin 15 tuntia viikossa. Vuoroja saattaa satunnaisesti olla myös enemmän esimerkiksi sesonkihuippujen aikana ja sairastapauksien sattuessa. Työaika sijoittuu arkeen ja viikonlopuille kello 07:30-17:00 välille ja sopii näin erinomaisesti myös esimerkiksi opintojen oheen.

Vastaat työssäsi kokonaisvaltaisesti Metsä Groupin vierailijoiden kokemuksen sujuvuudesta ja viihtyisyydestä. Olet työssäsi ensimmäinen kontakti vierailijoihin, ja toiminnallasi tuotat asiakaskokemusta, joka saa asiakkaan tuntemaan itsensä erityiseksi ja tärkeäksi. Käytännössä tämä tarkoittaa esimerkiksi vierailuiden ja tilaisuuksien valmistelua, vieraiden vastaanottamista, presentaatioiden pitämistä sekä opastettujen kierroksien vetämistä vierailukeskuksessa ja tehdasalueella. Saat työhösi kattavan perehdytyksen sekä ISS Palveluilta että Metsä Groupilta.

Sinulta löytyy mahdollisesti jo kokemusta asiakaspalvelusta tai vastaavanlaisesta opastyöskentelystä. Tärkeintä on kuitenkin oikeanlainen asenne ja aito halu palvella ja tuottaa elämyksiä keskuksen vieraille. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja pystyt pitämään samanaikaisesti useita lankoja käsissäsi. Teet työtäsi oma-aloitteisella asenteella ja kykenet oppimaan uusia asioita nopeallakin aikataululla. Keskuksessa käy vieraita useista maista, joten asiakaspalvelu ja opastaminen luonnistuvat sinulta suomen lisäksi sujuvasti englanniksi ja mielellään myös ruotsiksi. Muu kielitaito ja kokemus metsäteollisuuden alalta katsotaan tehtävässä eduksi.

Hakuaika päättyy 25.2. mutta käsittelemme hakemuksia jo hakuajan aikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Selma Vidgren, p. 040 8200533.

Tarjoamme tärkeän ja näkyvän roolin Metsä Groupin vierailukeskuksessa. Tule mukaan rakentamaan asiakaskokemusta, joka poikkeaa totutusta! Lisätietoja Metsä Groupista löydät osoitteesta metsagroup.com.

ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -