Osa-aikainen vientiassistentti Sinituote Oy:lle Helsinkiin
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.1.2019
Omaatko sujuvan kirjallisen ja suullisen saksan kielen taidon sekä kaupallisen tai saksan kielen korkeakoulutuksen? Kiinnostavatko viennin avustavat tehtävät kasvavan kotimaisen brändin parissa? Etsimme asiakasyrityksellemme Sinituote Oy:lle osa-aikaista vientiassistenttia Helsinkiin. Tehtävässä toimit osana vientitiimiä ja pääset avustamaan monipuolisissa tehtävissä tuki- ja tarjousmateriaalien parissa. Olet myös tarvittaessa yhteydessä asiakkaisiin. Tehtävä sopii sinulle, jos olet tiimipelaaja, joustava ja omaat itsenäisen otteen työhön. Tehtävä tarjoaa mahtavan ponnahduslaudan vientimaailmaan!
KUVAUS
Academic Work etsii osa-aikaista vientiassistenttia Helsinkiin!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina Sinituote Oy:lla.
TYÖNKUVA
Toimenkuvaasi kuuluu avustavat viennin tehtävät Sinituote Oy:n KUNGS tuotteiden parissa. Tässä tehtävässä toimit yhdessä tiimin kanssa markkina-alueena Saksa, Itävalta ja Sveitsi. Työtehtäviäsi ovat muun muassa tukimateriaalien tuottaminen, tuotenäytteiden pakkaaminen myyntipalavereihin ja tarjouksien valmistelu hintojen laskemista lukuun ottamatta. Täytät myös sujuvasti Excel taulukoita, kuten asiakkaille tuotetietoja esimerkiksi EAN-viivakoodeja, painoja ja mittoja. Tarvittaessa olet yhteydessä asiakkaisiin. Päivität myös tarvittaessa verkkosivustoja sekä koordinoit markkinointitoimenpiteitä PR toimistoon Saksaan.

Työtehtäviisi kuuluu:


* Tuki-, kokous ja tarjousmateriaalin tuottaminen ja koostaminen
* Excel taulukoiden täyttäminen tuotetietojen osalta
* Tarvittaessa yhteydenpito asiakkaisiin
* PR ja markkinoinnin toimenpiteiden avustaminen


Tehtävä sopii sinulle, joka koet kirjoittavasi ja puhuvasi luontevasti saksan kieltä. Pääset työskentelemään kokeneen kolmen hengen tiimin parissa sekä kehittämään osaamistasi viennin tehtävissä.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimällämme henkilöllä on tehtävään soveltuva kaupallinen tai/ja saksan kielen korkeakoulutus. Olet myös jo kerryttänyt kaupallista työkokemusta sekä omaat taustaa markkinoinnin, viestinnän tai sosiaalisen median parista. Tehtävässä vaaditaan tärkeimpänä sujuvaa kirjallista ja suullista saksan kielen taitoa, koska hoidat viennin tehtäviä useisiin saksan kieltä vaativiin maihin. Omaat hyvät Microsoft Officen taidot, erityisesti PowerPoint ja Excel.

Sinulla on motivoitunut, joustava ja itsenäinen ote työhön, mutta samaan aikaan osaat rohkeasti kysyä tarvittaessa apua. Persoonaltaan ideaalihakijamme on ulospäinsuuntautunut, tarkka ja aikaansaava.

Etsimällämme henkilöllä on:


* Sujuva kirjallinen ja suullinen saksan kielen taito
* Tehtävään soveltuva kaupallinen tai saksan kielen korkeakoulutus
* Jotain aikaisempaa työkokemusta kaupalliselta alalta
* Hyvät Microsoft Officen taidot
* Motivoitunut, joustava ja itsenäinen ote työhön


Eduksi katsotaan myös, jos sinulla on kokemusta vastaavista tehtävistä. Lisäksi arvostamme suomen ja englannin kielen taitoa.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: 1.3.2019 tai sopimuksen mukaan

Työmäärä: Osa-aika noin 15 - 20 tuntia / vko

Kesto: 6 kk

Paikka: Helsinki, Kamppi

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 29.1.2019

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin - olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ladattavat tiedostot. Voit hakea työpaikkaa painamalla Hae työpaikkaa! työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel02@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.
MUUTA TIETOA
Sinituote Oy on nyt täyttänyt kolmekymmentä vuotta, mutta yrityksen juuret ulottuvat aina 1940-luvulle saakka. SINI-konserni on suomalainen perheyritys, joka on toiminut omistajaperheensä hallinnassa jo yli neljännesvuosisadan ajan ja laajentunut vuosien myöstä voimakkaasti. Konsernin kulutustavarayksiköt ovat Sinituote Oy sekä Rörets Industrier Ab Ruotsissa. Vuosien varrella Sinituote on kasvanut pohjoismaiden johtavaksi siivousväline-, kodintuote- ja autotarvikealan konserniksi.

KUNGS on Sinituotteen Pohjoismaiden johtava autotarvikesarja, jonka erityisosaamiseen kuuluvat talveen ja ankariin sääolosuhteisiin kehitetyt talvituotteet, kuten lumiharjat ja jääraapat. KUNGS-tuoteperhe sisältää myös välineet auton, asuntovaunun tai veneen pesuun, kiillotukseen sekä sisätilojen puhdistukseen. Myös KUNGS-tuotteide
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1226328
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki